Çarşamba, Aralık 22, 2021

Dört dörtlük Orhanlıspor!



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta Orhanlıspor deplasmanda grubun iddialı takımlarından İstanbul &Esenyurt Orduspor’u 4-0 mağlup etti.

Bayrampaşa Altıntepsi ve Akşemsettin Parsellerspor maçlarında sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeni ile istenilen skorları alamayan Tuzla temsilcisi Orhanlıspor eksik oyuncuların takıma dönmesi ile güçlenirken sırasıyla Kilyosspor’u 3-0, Çamolukspor’u 4-3, Orduspor’u da 4-0 yenmeni bildi. Esenyurt deplasmanında Orhanlıspor’un gollerini 12’de Muhammed Gürdap, 18’de Özgür Tüptaş, 60’da Osman Karaman ve 76’da yeniden Muhammed Gürdap’tan geldi.



“Tam kadro idman yapmamızın meyvesini alıyoruz

Orhanlıspor Teknik Direktörü Alaaddin Çelik maç sonrası Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Sakatlarımızın sayısının fazla olması nedeni ile istediğimiz skorları alamamıştık. Eksiklerimizin aramıza katılması ile farklı bir oyun formatında oynamaya başladık. 3 haftadır aldığımız galibiyetler idmanlarda tam kadro çalışmamızın meyvesi. Oyuncu grubumuzla hafta içi toplantılar yaptık. Fiziksel ve mental olarak çok iyi hazırlandık. Galibiyet serimizi devam ettirmek için aynı gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Muhammed Gürdap Durdurulamıyor
Orhanlıspor’un genç golcüsü Muhammed Gürdap bu sezon oynadığı 10 maçta attığı 11 gol ile Süper Amatör Lig 1. Grup’ta gol krallığında zirvede bulunuyor. Orhanlıspor’un bu sezon en önemli gol silahı olan 1998 doğumlu Muhammed’i bir çok  takımın takip ettiği biliniyor.

Orduspor'da çöküş sürüyor
Sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle maça 16 kişi çıkabilen Orduspor bu yenilgi ile galibiyet hasretini dört maça çıkardı. Mor Beyazlılar lider Esnafspor’un da 9 puan gerisine düştü.

Haber: Burak Tunç


Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.