Perşembe, Aralık 23, 2021

İstanbul Mesudiyespor'dan telafi galibiyeti


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup 9.hafta mücadelesinde Ümraniye Suni Çim Stadı’nda Balatspor’u konuk eden İstanbul Mesudiyespor karşılaşmadan 3 gol ve 3 puan ayrılırken geçen hafta 0-0 berabere biten Söğütlüçeşme maçını telafi ederek liderlik koltuğunu korudu.

İstanbul Mesudiyespor etkili başladığı karşılaşmanın ilk devresinde 30.dakikada Emre Turko ile bulduğu golle devreyi 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran İstanbul Mesudiyespor 60.dakikada Kaan Doğru ve 70.Dakika da bir kez daha Emre Turko ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrılarak puanını 25’e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Rakip Balatspor ise bu mağlubiyetle 11 puanla kedisine 6.sırada yer buldu.

Lider Mesudiyespor Cumartesi günü grubun adeta final gibi olacak karşılaşmada deplasmanda Bahçelievler ile oynarken, Balatspor ise evinde Gaziosmanpaşaspor’u konuk edecek.

STAT: Ümraniye Belediye
HAKEMLER: Mehmet Ali Aydemir, Muhammed Şamil Göçgün, Emirhan Tercan
İSTANBUL MESUDİYESPOR: İsa, Mehmet Ali (Abdulkadir Açar 76), Oğuzhan, Bedirhan, Fatih (Oğuzhan 76), Rüzgar, Sedat, Emrah (Oğuz Cem 42), Efe Samet (Hasan 87), Kaan, Emre
Teknik Direktör: Erdal Yıldırım
BALATSPOR: Metin, Tarık, Esad (Muhammed Ali 87), Sergen (Cesur 22), Emrah, Mağrup, M.Batuhan, Bedirhan (Emircan 46), Yunus (Abdulkadir Felek 75), Onur, A.Fatih (Doğukan 87)
Teknik Direktör: Kadir Solmaz
GOLLER: Emre Türko (30, 70), Kaan Doğru (60)



Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.