Pazar, Aralık 26, 2021

Gayretspor'da Ömer Baygın dönemi


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Gayretspor’da teknik direktör Ömer Baygın, hem A takım hem de alt yapıda tam yetkili olarak göreve getirildi.

Baygın bugün Kulüp Başkanı Ömer Baktır, İkinci Başkan Faik Tiryaki ve Genel Kaptan Mustafa Özdemir’in de yer aldığı bir törenle kendisini kırmızı-mavili renklere sağlayan imzayı attı. Baygın, Fatih ilçesi Samatya semtinin kırmızı-mavili ekibinde hem A takım hem de U18 Takımı’ndan sorumlu olacak. Deneyimli çalıştırıcı yaptığı açıklamada “Yönetimimize bu transfer sürecinde bana göstermiş oldukları ilgi, alaka ve güvenden ötürü teşekkür ederim. Hedefimiz Süper Amatör Lig... İnşallah bana inananları mahcup etmeyeceğim çünkü ben yarışmacı zihniyete sahip bir teknik adamım. Tüm planlarımı, hazırlıklarımı başarı üzerine kurarım” dedi.

Eski bir profesyonel futbolcu olan Ömer Baygın Merkezefendi, THY, Esenler Tokatspor, Z.Burnu Hürriyetspor, Kosovo Güçspor , Tepebağ Kültürspor, Zeytinburnu Yıldızspor, İmar Çırçırspor ve Zeytinburnuspor’da görev aldı. Baygın bu ekiplerden Merkezefendispor ve Tepebağ Kültürspor’u Süper Amatör’e, Z.Burnu Hürriyetspor’u 1. Amatör’e çıkardı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...