Salı, Aralık 28, 2021

Cevizli Anadoluspor S.O.S veriyor



Bölgesel Amatör Lig 7/2. Grup’ta Cevizli Anadoluspor sahasında Yuvacıkspor’a 4-0 yenilirken ilk yarıyı son sırada tamamladı.

Geçen sezon BAL’da başarılı performansıyla dikkat çeken, gruptan çıkma şansını son maçta kaybeden Cevizli Anadoluspor’da görev yapan iki kariyerli teknik adamdan Murat Büyüköner’den sonra Keskin Çetinkaya da kötü gidişe ‘dur’ diyebilmiş değil.

Basit hatalar ve gelen 3 gol
Kartal 75. Yıl Stadı’nda Kocaeli’nin Yuvacık beldesinin siyah beyazlı temsilcisini ağırlayan Anadoluspor ilk 16 dakikada basit savunma ve kaleci hataları sonucu 3 gol yiyerek adeta buz kesti. İlk golde sağdan yapılan ortada kaleci Kazım hatalı çıkış yaptı, havalanan topu Ömer kafayla ağlara gönderdi. Üç dakika sonra bu kez soldan kullanılan serbest vuruşta Abdülkadir iyi yükseldi ve farkı ikiye çıkardı. 16’da Anadoluspor’un son adamı Furkan oyun kurarken topu Anıl’a kaptırdı, bu oyuncu da biraz top sürüp dar açıdan kaleci Kazım’ı mağlup etti.

Cevizli Anadolu çok etkili olamadı
Sonrasında Anadoluspor topa daha fazla sahip olan takım görünümünde olsa da rakibi karşısında çok ciddi bir baskı kurduğunu söylemek güç... Nitekim Yuvacıkspor demoralize olan rakibi karşısında maçı istediği tempoda götürürken karşılaşmanın 85. dakikasında Mehmet Ali çevresinde 5 Cevizli Anadoluspor futbolcusu varken ceza sahası içinden bir vuruşla skoru belirledi: 0-4

Yuvacıkspor böylece ligin ilk yarısını, önceki hafta sahasında 1-0 yenildiği lider Bulvarspor’un 6 puan gerisinde ikinci tamamladı. Cevizli Anadoluspor ise 5 puanla son sırada.

STAT: Kartal 75. Yıl
HAKEMLER: Mülazım Argız, Erdenay Çıtıroğlu, Hakan Özler
CEVİZLİ ANADOLUSPOR: Kazım, Süleyman, Ömer, Furkan, Ertuğrul (Musa 68), Tolgahan, Ekrem, Murat Berk (Yasin 68), Barış, Kerel, Yunus (Kadir 78)
Teknik Direktör: Keskin Çetinkaya
YUVACIKSPOR: Ahmet, Doğukan, Abdülkadir (Bilal 87), Fatih, Oğulcan, Mehmet Ali, Numan (Yunus Emre 80), Gökalp, Ömer (Osman 80), Anıl (Bedirhan 71), Umut (Muhammet 71)
Teknik Direktör: Mehmet Tanrıverdi
Goller: Ömer Güncü (5), Abdülkadir Fırat (8), Anıl Kabil (16), Mehmet Ali Sağlam (85)

Haber: Sabri Geçer

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...