Perşembe, Aralık 30, 2021

'Kulüplerin önceliği malzeme yardımından önce saha'


İASKF Yönetim Kurulu, kulüplere malzeme yardımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk ve İBB yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıya birlik başkanları yanında amatör spor kulüp başkan ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak ederken yapılacak malzeme yardımı hakkında bilgi sunuldu. Ayrıca belediyeye ait sahalar ile ilçelerde eksikliği duyulan tesisleşme hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, malzeme yardımlarından önce İstanbul'da spor tesisine daha çok ihtiyaç duyulduğunu,  belirlenecek yerlerde spor sahaları yapılmasının amatör kulüplere müsabakalar yanında antrenmanlarını yapabilmeleri için çok önemli hizmet olacağının altını çizdi. 

İBB tarafından yapılacak malzeme dağıtımının İASKF ile müşterek yürütülen çalışma ile yapılacağından kısa zaman içerisinde belirlenecek tarihte planlanarak kulüplere dağıtılacağı ifade edildi. TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, amatör kulüplere yapılan yardımlardan dolayı İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk’e teşekkür etti.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Siz önce lisans cıkarma ve liglere katilma .ücretlerini durdurun.malum amator kuluplerin 1 geliri yok.birde ilcelerdeki saha kullanilmasi eşit olsun .agası dayisi olan kulupler sahalara cökmesin.vede son gunlerde spor bakanlıgindan gelen gelen .yardim adil olarak dagıtilsin

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...