Cuma, Aralık 24, 2021

Gemici: Belki de sezonun en önemli maçına çıkacağız



İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta zirve yarışından kopmak istemeyen Beykoz temsilcisi Soğuksuspor Leventspor maçı öncesi alarma geçti!

Yeşil-Beyazlı ekip ilk yarının son hafta maçında Paşabahçe Stadında Pazar günü konuk edeceği Leventspor’u mağlup ederek zirve yarışında "Ben de varım" demek istiyor.

Hafta içinde yapılan ve 4-1 kazanılan Şehreminispor maçı sonrası özel açıklamalarda bulunan Soğuksuspor Antrenörü Kadir Gemici özellikle taraftarlarına yönelik mesajlar verdi.

Gemici "Gerçekten de bizim açımızdan son derece kritik bir maç yaşanacak…Grupta Bayrampaşa Teknik liderliğini devam ettirirken ikinci sıradan takipte olan Leventspor’u geçebilmemiz  mutlak surette galip gelmek zorundayız. Şehremini maçında çok güzel bir görüntü çizen futbolcularımızın aynı başarıyı Leventspor maçında da göstereceğimizden eminim. Ben buradan taraftarlarımıza seslenmek istiyorum, Pazar günü Soğuksu Mahallesi'ndeki futbolseverleri belki de bu sezonun en önemli maçı olan Leventspor maçına bekliyoruz. Onların vereceği desteğe fazlası ile ihtiyacımız var ” dedi.



Murat Şişli: Tüm Soğuksu halkını bekliyoruz
Soğuksuspor Genel Kaptanı Murat Şişli ise geçmiş yıllarda Paşabahçe Stadı'nda önemli maçlarda tribünlerde destan yazan bir taraftar kitlesine sahip olduklarına  vurgu yaparken, "Ben hem Soğuksu mahallemiz sakinlerine, hem de Beykoz’daki futbolsever dostlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Nasıl ki önemli maçlarda Paşabahçe Stadı'nın tribünlerini tam doldurmuş iseniz bir kez daha aynı görüntüleri yaşamak istiyoruz"  şeklinde konuştu.

Haber: Talip Ercar - ERHA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...