Pazartesi, Aralık 27, 2021

Kartal Bulvarspor Ortaköy'ü uzatmada devirdi



Bölgesel Amatör Lig 7/2. Grup’ta şampiyonluğun iki adayını karşı karşıya getiren maçta lider Kartal Bulvarspor sahasında takipçisi Ortaköyspor’u 1-0 mağlup etti. Bulvarspor böylece devreyi, en yakın rakibi Yuvacıkspor’un 6 puan önünde lider tamamladı.

Bulvar Stadı’nda dengeli bir mücadele şeklinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Bulvarspor’da hafif sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen tecrübeli oyuncu Murat Gürsu 75’te oyuna dahil olurken, uzatmalarda soldan yapılan ortayı güzel bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve takımına 3 puan getirdi. 31 yaşındaki Gürsu bu sezon 8 maçta 3 gol, 5 asiste ulaştı.

Bulvarspor Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer “Ligin ilk devresini lider bitirdik, teknik ekip ve futbolcularımızı kutluyorum. Üçüncü Lig yolunda ilk aşamayı başarıyla bitirdi ancak daha önümüzde ikinci yarı ve akabinde eğer lider olursak bölge birinciliği maçları var” dedi. Karaer teknik ekibin raporu doğrultusunda devre arasında kadroya 1 veya 2 takviye yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Haber: Kadir Küçükay - kadirspor.com

Maçtan daha fazla fotoğraf için tıklayınız



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.