Çarşamba, Aralık 29, 2021

Beykoz ve Maltepe arasında 'teklif' polemiği



BAL 7/1. Grup ekiplerinden Beykozspor’un yönetimi, geçen hafta oynadıkları Beyköy Belediyespor maçı öncesi aynı grupta yer alan Maltepespor’un, üç futbolcularına transfer teklifinde bulunduğunu öne sürdü.

"İki yetkili oyuncularımıza ulaştı"
Sarı siyahlılardan yapılan açıklamada “Kulübümüzün sportif başarısı ve geleceği açısından  kritik önem taşıyan Beyköy Belediyespor müsabakası öncesinde tüm sporcularımız gibi değerli üç sporcumuz ile Maltepespor kulübünün bir kısım yöneticileri (bir tanesi İdari kadro, diğeri teknik kadrodan olmak üzere iki yetkilinin)  temas ettiği bilgisine ulaştık. Temas edilen sporcuların özellikle kadromuzda daimi oynayan üç genç sporcularımıza kritik son iki hafta öncesi yapılan teklif etik olmamakla beraber son derece çirkin ve yasal yaptırımları olan bir davranış olduğu düşünülmektedir. Beykoz Spor Kulübü ve camiası olarak etik ve kanun dışı bu davranıştan dolayı Maltepespor kulübü yönetimini şiddetle ve esefle kınıyoruz” denildi. Açıklamada, olayın söz konusu üç oyuncunun yönetimi uyarmasıyla ortaya çıktığı da belirtildi.

"Oyuncular kendileri gelmek istiyor"
Bu açıklamadan saatler sonra Maltepespor’dan yanıt geldi. Kırmızı-yeşilli yönetim, konu ile ilgili kulüp içinde detaylı bir araştırma yapıldığını belirterek “Söz konusu sporcular teknik heyetimize ulaşmış, takımlarında mutlu olmadıkları ve ayrılmak istediklerini söylemişlerdir. Teknik heyetimiz bu konuda bir şey diyemeyeceğini söyleyip sorumlu yöneticimizin telofonunu vermiştir, ardından sporcular sorumlu yönetiminize ulaşarak Maltepe Spor Kulübü’nde futbol yaşantılarına devam etmek istediklerini beyan etmişlerdir, Fakat yöneticimiz sporculara şu an görüşmenin etik olmayacağını ligin devam ettiğini söylemiştir” ifadeleri kullanıldı.

Haber: L.Önal Pehlivan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...