Çarşamba, Aralık 29, 2021

'Tecrübeliler varken bu gençlere teklif yapılması tesadüf değil'



BAL 7/1. Grup’ta yer alan iki İstanbul takımı, Beykozspor ve Maltepespor arasındaki ‘maç öncesi transfer teklifi’ polemiği sürüyor.

Bilindiği gibi Beykozspor, Beyköy maçı öncesi iki futbolcularına Maltepespor tarafından transfer teklifinde bulunulduğunu öne sürerek bu durumu etik dışı olarak değerlendirmiş ve Maltepespor’a tepki gösteren bir açıklama yayımlamıştı. Akabinde Maltepespor karşı açıklama yayımlayarak iddiaları yalanlamış ve iki futbolcunun kendilerini arayarak gelmek istediklerini öne sürmüştü.

Söz konusu iki futbolcu, Selçuk Kaya ve Furkan Usta, Beykozspor Sportif Direktörü Erol Özbek ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Furkan Usta, Beyköy Belediyespor maçı öncesinde kamp esnasında arandığını, kendisine transfer teklifinde bulunduğu ifade etti. 

Sportif Direktör Erol Özbek, alt sıraları yakından ilgilendiren maç öncesi yaşananların, futbolcularının konsantrasyonlarını bozma yönünde beyhude bir çaba olduğuna vurgu yaparak “Takımda tecrübeli isimler varken özellikle bu genç arkadaşların seçilmesi de tesadüf değil. Gençliklerinden, toyluklarından yararlanma, kafalarını bulandırma amacı var. Bunun, müsabaka performanslarına direkt etki edecek bir tutum olduğu kanaatindeyiz. Sağ olsun genç kardeşlerimiz konuyu hemen bizlere ilettiler. Üstelik Beyköy Belediyespor maçında son derece etkili oyun ortaya koyarak cevaplarını sahadan vermiş oldular “ diye konuştu.

Bu toplantıya Maltepespor’dan bir yanıt gelip gelmeyeceği ise merak konusu.

Haber: Talip Ercan - ERHA


BEYKOZ VE MALTEPE ARASINDA TEKLİF POLEMİĞİ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...