Pazartesi, Aralık 27, 2021

Silivrispor 90+'da hayata döndü



Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta lider Silivrispor evinde oynadığı Kilimli Belediyespor maçını 90+’da bulduğu gollerle 3-1 kazanmasını bildi.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan ve her iki takımın da maçın hakeminden dert yandığı maçta penaltılar, sarı kartlar ve kırmızı kartlar verilirken maçı Silivri takımı kazandı. 

İlk gol Silivri'den
Maça ev sahibi Silivrispor hızlı başladı... Daha maçın 3.dakikasında Kilimli defans arkasına atılan topu iyi takip eden Engin Güllü kalecinin de üstünden aşırttığı topla golünü buldu ve maçı 1-0 yaptı. Bu golle birlikte Silivri oyunu daha çok kendi sahasında kabul ederek kontralarla rakip ceza alanına yüklenmeye başladı.


Kilimli penaltıdan eşitliği sağladı
Müsabakanın 27.dakikasında Silivri ceza alanı içinde yaşanan karambolde elle müdahale gerekçesiyle hakem penaltı atışına hükmetti. Kilimli adına penaltı atışını Mahmut Dalgıç gole çevirdi ve maçı 1-1’e taşıdı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Bir penaltı da Silivri'ye
İkinci yarıya Silivrispor baskılı bir oyun anlayışıyla çıktı. Sağ kanattan, sol kanattan etkili bindirmeler yapan Silivrisporlu oyuncular galibiyeti getirecek golü bulmakta zorlandılar. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında iyice yorulan Kilimli defansı hatalar yapmaya başladı. Müsabakanın 90+1.dakikasında Silivrispor penaltı atışı kazandı. Kazanılan penaltı atışını Yusuf Kerçin gole çevirdi ve tribünleri harekete geçirdi 2-1. 




Yusuf son sözü söyledi
Bu golün ardından iyice yüklenen Silivrisporlu oyuncular 90+4.dakikada yine Yusuf Kerçin’in sol kanattan yaptığı bindirmede tam çaprazdan mükemmel bir şut çıkardı ve topu adeta iğne deliğinden geçirdi ve skoru 3-1 yaptı. Bu gol sevincinde Silivrisporlu oyuncu Tugay Sözbir kırmızı kart gördü. Müsabaka Silivrispor’un 3-1 galibiyeti ile noktalandı.

Haber: Engin Akın


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.