Pazartesi, Aralık 27, 2021

Kağıthanespor 6 attı, 6.'lığa yükseldi



İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grup’ta Kağıthanespor sahasında Yeşil Esenyurtspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 6-2 mağlup etti.

Hasbahçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk yarı 1-1 bitti.  Ev sahibi ekibin rüzgar ile oynadığı ilk yarıda ayağa oynanan toplarda, rüzgarın da etkisiyle başarı sağlanamayınca iki ekip de vasatın üstüne çıkamadı. Bununla beraber konuk takımın genç oyuncuları bu yarıda daha iyi göründüler.

İkinci yarıya daha baskılı ve kontrollü başlayan Kağıthanespor, tecrübeli isimlerinin de etkisiyle golleri art arda buldu ve sahadan 6-2’lik skor ile galip ayrıldı. Yeşil-sarılı ekip üst üste üçüncü maçını kazanıp altıncılığa yükseldi. Yeşil Esenyurtspor ise 10. maçını da kaybetti.

STAT: Hasbahçe
HAKEMLER: Barış Kaan Doğancı, Oğuzhan Zengin, Enes Yılmaz
KAĞITHANESPOR: Tayyip, İsmail Alper, Ercan (Ömer 87), Hamza, Emirhan (İslam 71), Ali Kemal, Şükrü Can (Sadık 20), Eraycan, Ahmet, Burak (Tolga Can 46), Rafet (Yusuf 87)
Teknik Direktör: Servet Ünal
YEŞİL ESENYURTSPOR: Hakan, Hasan Hüseyin, Serkan, Volkan (Muharrem 55), Mert, Baran, Şafak, Enes Yılmaz (Enes Kurt 81), Soner (Yaşar 55), Emre, Ethem Can (Umutcan 66)
Teknik Direktör: Yaşar Obuz
Goller: Ahmet Akyüz (3), Ahmet Rafet Erbaş (50, 74), Hamza Altınsoy (75), Ali Kemal Bilir (88), Tolga Can Yılmaz (90) / Şafak Bingöl (35), Hasan Hüseyin Demir (78)

Haber: Ogün Koca

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...