Cuma, Aralık 24, 2021

Kağıthanespor işini 'Bilir'




İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grup'ta düşme hattında yer alan iki ekibin mücadelesinde Kağıthanespor deplasmanda Okmeydanı Fetihspor'u 5-0 yendi.

Ali Kemal Bilir 4 golle maça damga vurdu. Kağıthanespor'un Soğuksuspor'dan transfer ettiği 1998 doğumlu futbolcu, gol sayısını 11'e yükseltti.

Tecrübeli bir kadrosu bulunan Kağıthane, tam aksine çok genç bir ekiple mücadele eden Fetihspor önünde bir futbol sergiledi. Yeşil-Sarılılar Şehzadebaşıspor'dan sonra düşme hattında yer alan bir takımı daha yenerek, tehlike hattının üstündeki Büyükçekmece Belediyespor ve Havataşspor'la puanları (11) eşitledi. Ligdeki ilk galibiyetini hafta sonu Yeşil Esenyurtspor karşısında alan ve mücadelesi ile umut vaat eden Okmeydanı Fetihspor ise 4 puanda kaldı.

STAT: Beyoğlu
HAKEMLER: Mehmetcan Güler, Hacı Ali Akbulut, Mustufa Ergüner
OKMEYDANI FETİHSPOR: Musa Enes, Abdulvahap, Hüseyin, Bilal, Emirhan Hasan, Muhammet İsmail (Ahat 46), Serhat, Yunus Emre (Ebubekir 46), Mesut, M.Celal, Ömer
Teknik Direktör: Fırat Coşkun
KAĞITHANESPOR: Kutsal (Tayyip 46), Eraycan (Yusuf 51), Ercan, Emirhan Başaran, Ali Kemal, Hamza (Tolga 76), Şükrü Can, İsmail Alper, Ahmet (Batuhan 76), Burak, Ahmet Rafet (Muhammet 55)
Teknik Direktör: Servet Ünal
Goller: Ali Kemal Bilir (7 p, 30, 34, 75), Burak Aktaş (90)

Haber: Ogün Koca

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...