Cuma, Aralık 03, 2021

BAL'da böylesi az görülür: Başkan ilk 11'de çıktı, golünü attı




BAL 6/3. Grup takımlarından Kavacıkspor'da hem başkam hem de futbolcu olan Bedri Güntay, kariyerinin ilk BAL golünü attı.

Yeşil-beyazlılarda ilk 3 maçta yedek soyunan Güntay 4. haftada 4-0 kazanılan Erenler maçında ilk 11'deydi. Son olarak Yeşilköyspor karşılaşmasına da ilk 11'de başlayan Güntay, 30. dakikada skoru 1-1 yapan golü attı. Bedri Güntay 62. dakikada çıkarken Kavacık 75'te Abdurrahmanelyesa Abdulgaffarademoğlu'nun golüyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.



"Bu golün kariyerimde ayrı yeri var"
Kavacıkspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Takım Kaptanı da olan, Ağustos 1983 doğumlu Bedri Güntay ise Yeşilköyspor müsabakasında kaydettiği golün kendi kariyerinde farklı bir yer edinmesine vurgu yaparken, "Biz şartlar ne olursa olsun tribünlere gelen taraftarlara futbol adına güzellikler sunma düşüncesindeyiz. Bu yönde her maç öncesinde futbolcu kardeşlerimi uyarmaktayım. 2 haftadır güzel bir görüntü çizdik, Kuruçeşmespor maçı da oldukça zorlu bir mücadeleye sahne olacak gibi...tabii ki sahaya çıkan her takım gibi bizde evimize galibiyetle dönmek isteriz" şeklinde konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Boğaziçi 1907'nin zirve keyfi

Beykoz İlçesinin İstanbul 2.Amatör Lig'deki temsilcilerinden Boğaziçi 1907 Spor, hafta içi müsabakasında Paşabahçe Stadı'nda konuk e...