Cumartesi, Ocak 31, 2015

TEKİRDAĞSPOR TEPKİLİ


Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup ekiplerinden Tekirdağspor, yarın oynanacak olan Çınarlıspor-Kocaelispor maçının yeniden İsmetpaşa’da oynanacak olmasının şaibeye neden olduğu görüşünde

Bu konuyla ilgili görüşmeler yaptığımız Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğduya yakın kaynaklar ve Taraftar Platform liderleri bu davranışın açık bir şekilde şaibe olduğu konusunda hemfikir olmuş durumda.

"Lige gölge düşürüyorlar!"
Olay duyulduktan sonra Tekirdağspor camiası buna kayıtsız kalmayarak açıklamalarda bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi "Kocaelispor resmi sitelerinde bilet fiyatları belirtilip kazanılan gelirin Kocaelispor ve Çınarlıspor arasında ortak bölüşüleceği duyulunca Tekirdağspor cephesinde tansiyonlar yükseldi. Özellikle Açıköğretim sınavları yüzünden Tekirdağspor Kocaelispor maçının pazartesi gününe ertelenmesi nedeniyle Tekirdağspor yönetimini taşa tutan Kocaelispor yönetimi ve başkanı, bu olaydan sonra spor ahlakı ve etiklik maddelerini sürekli dile getirerek Tekirdağspor hakkında yalan yanlış beyanlarda bulunmuş ve kamuoyunu yanıltmaya çalışmışlardır. Bu kadar etiklikten ve kurallardan bahseden Kocaelispor kulübünün maçı kendi sahalarına aldırtmaları ne derece doğrudur? Böyle bir olayın lige gölge düşüreceği açık bir şekilde bellidir. Bu denli bir olayda Federasyon töhmet altında bırakılmıştır, bu maçta federasyon tarafından görevlendirilecek yetkililerin bizzat dikkatlice maçı takip etmeleri gerekmektedir. Temiz bir lig olması ve hak edenin kazanması düşüncesindeyiz. Sürekli dürüstlükten ve kendilerinin büyüklüğünden bahseden Kocaelispor kulübüne bu hareket hiç yakışmamıştır. Tekirdağspor kulübü olarak böyle mide bulandırıcı olaylara hiçbir zaman sessiz kalmadık kalmayacağız."



HABER: Murat ÖZCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...