Cuma, Ocak 30, 2015

ELMASBAHÇELER MODAFEN’E BİLENİYOR

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup lideri Elmasbahçespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Modafenspor maçı hazırlıklarını teknik patron Sait Ulvi Özdemir nezaretinde yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kırmızı-Yeşilliler, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Modafen maçından da galibiyetle dönerek zirvedeki yerini sağlama almayı hedefliyor.





Geçtiğimiz hafta Gebzespor’u farklı mağlup eden Kırmızı-Yeşilliler Modafen engelini de kayıpsız atlatarak deplasmandaki 5 maçtır galibiyet serisini sürdürüp zirvedeki yerini korumak istiyor.




Tecrübeli teknik adam Sait Ulvi Özdemir, Gebzespor maçının geride kaldığı ve artık önlerinde kalan 11maçın kendileri için adeta final niteliği taşıdığını söyledi. Yeni transferlerin de tamını çabuk uyum sağlaması ve katkı sağlamaya başlamalarıyla daha da güçlendiklerini belirten Özdemir, “Bu hafta İstanbul deplasmanında Modafen’le oynayacağız. Net bir skorla çok önemli bir galibiyete imza attığımız Gebzespor maçı artık bizim için geride kaldı. Takım olarak bu hafta oynayacağımız maça konsantre olduk. Rakibimiz alt sıralarda olmasına rağmen iyi bir takım. Önümüzde final niteliğinde 11 maçımız daha var. İstanbul deplasmanında hedefimiz her zaman olduğu gibi mutlak galibiyet. İnşallah oradan 3 puanla dönerek, hedefimize emin adımlarla ilerlemeyi sürdürmek istiyoruz” dedi.

KAYNAK: www.bursaamator.org

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...