Perşembe, Ocak 29, 2015

ZORLU MAÇIN GALİBİ AYAZAĞASPOR


İstanbul U14 Ligi 23.grup 4.hafta mücadelesinde Ayazağa Atatürk stadında Ayazağaspor ve Feriköy karşı karşıya geldiler. Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı Ayazağaspor 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. 


Feriköy 4.maçında ilk mağlubiyetini alırken, Ayazağaspor 3.maçından da galibiyetle ayrıldı. Seyir zevki yüksek olan bu mücadelede 14.dakikada Feriköy Emre Günaydın ile 1-0 öne geçti. 26.dakikada Ayazağa Emirhan’ın penaltı golüyle eşitliği sağladı. Penaltı kararı sonrasında pozisyondan önce ofsayt olduğunu belirten Feriköy teknik heyeti uzun süre itirazda bulunsa da karar değişmedi ve topun başına geçen Emirhan Ayazağaspor’a beraberliği getirdi. İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi.



İkinci yarıda da karşılaşma her iki ekibe de gitti gitti geldi. Her iki takım oyuncuları da öyle bir mücadele örneği gösterdiler ki tribündeki taraftarlar tarafından genç oyuncular bol bol alkış aldılar. Ayazağaspor 53.dakikada Emirhan’ın penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalar heyecan fırtınası şeklinde geçerken, iki takım oyuncuları da buldukları fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 2-1 Ayazağaspor üstünlüğü ile sona erdi. 

Karşılaşma sonrasında hem Ayazağa cephesinden hem de Feriköy cephesinden hakemin yönetimine karşı isyan vardı. Her iki ekipte verilen ve verilmeyen ofsayt kararlarının maça etki ettiğini, karşılaşma içinde sertliğe çok fazla prim verildiğini belirttiler. İki takım oyuncuları ve teknik heyeti kol kola sahadan ayrılırken, birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL













Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.