Cumartesi, Ocak 31, 2015

YALOVASPOR LİDERLİĞİ KORUDU

Yalova Süper Amatör Lig'iin yenilgisiz lideri Yalovaspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Çınarcık Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine ekledi.

Kıran kırana geçen maçta Çınarcık Belediyespor’un tek sayısını Ali kaydederken, Yeşil-Kırmızılıların gollerine Galip Enes ve Furkan imzasını attı.


Yalovaspor zorlu deplasmandan 3 puanla döndü ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Süper Amatör Küme’nin 15. haftasında namağlup lider Yalovaspor deplasmanda Çınarcık Belediyespor’un konuğu oldu. Yeşil-Kırmızılılar 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine ekledi ve zirveyi kaptırmadı. Ev sahibi Çınarcık Belediyespor’un tek sayısına Ali imzasını atarken, Sarı-Siyahlılarda Hakan 90+3. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalarak cezalı duruma düştü. Puanını 38’e yükselterek zirvedeki yerini koruyan Yeşil-Kırmızılıların gollerini Galip Enes ve Furkan kaydetti. Çınarcık İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Çınarcık Belediyespor hızlı başladı ve 5. dakikada geliştirdiği atakta Ali’nin golüyle 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atan Yalovaspor toparlanarak oyuna ortak oldu ve 18. dakikada Galip Enes’in sayısıyla durumu 1-1’e getirerek ilk yarının skorunu belirledi. Mücadelenin ikinci yarısına iki takımda etkili başladı ve gol için organize ataklar geliştirdi. Temposu ve mücadele gücü oldukça yüksek geçen maçın 86. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında genç oyuncu Furkan sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-1’e getirerek maçın skorunu belirleyen isim oldu.

HABER-FOTOĞRAF: SEVDA ÖZARAS
KAYNAK: www.kanaathaber.com




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.