Perşembe, Ocak 29, 2015

GÜRPINAR UMUTLARINI SON HAFTAYA TAŞIDI


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup’ta Gürpınarspor 10 kişi kaldığı maçta Çeliktepespor’u deplasmanda 1-0 yenerek play-off şansını son maça taşıdı. Yeşil-Beyazlılar son hafta Nişantaşı ile final niteliğinde bir maç yapacak.

Çeliktepe için prestij, Gürpinar için hem üç puan hem umut maçı idi. Hakem triosu mükemmel yönetim gösterince ortaya kalite bir maç çıktı. İlk yarı Gürpinar öyle pozisyonları değerlendiremedi derken kaleci Mustafa’nın hakkını yemeyelim; yerinde kurtarışlar ile kalesini gollere kapattı. İlk yarı golsüz kapandı. 

İkinci yarı maçın atmosferi yükseldi, kalitesi de. Top bir o kalede bir diğer kalede idi. Gürpinar’dan Enver gereksiz ikinci sarıyı görünce bu hayati maçta takımı on kişi kaldı. Dakikalar 80’i gösterirken Çeliktepe ceza sahasının sağ tarafında Emrah kimsenin beklemediği anda röveşata ile ters köşeden maçın tek golünü attı.

Maçta son dakikalar heyecan içinde geçerken kaleci Barbaros yerinde çıkışlar ile takımını grup finaline taşıyordu.

Stat: Seyrantepe
Hakemler: Erkoç Doğan, Ogün Kamacı, Sefa Özcan
Çeliktepespor: Mustafa, Çoşkun,Tolga, Hasan, Ayman, Özcan, Yahya (Dk 46 Furkan), Kaan, Ömer (Dk 80 Fatih), Emrullah, Anıl (Dk 46 Mehmet)
Gürpınarspor: Barbaros, Hıdır, Umut, Mustafa, Engin (Dk 50 Umut Burak), Burak, Enver, Furkan, Emre (Dk 60 Mehmet) (Dk 82 M.Emre), Okan, Emrah
Gol: Emrah 80)
Kırmızı Kart: Enver (65) (Gürpınarspor)

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...