Cuma, Ocak 30, 2015

ÜSKÜDAR-SİLİVRİ MAÇI


Ya arkadaş benim anlamadığım, iyi oynarsın kötü oynarsın, kazanırsın kaybedersin veya berabere kalırsın futbolda hepsi var. 

Futbolda şu olmaması lazım da gerçi bu statta sürekli yaşıyoruz bunları. Yine maç bitimi protokolde oturan büyük ihtimalle yönetici veya kendini o vasıfta gören biri bizlerin gözü önünde yedek kulübemizin arkasına giderek teknik ekibimize ve futbolcularımıza ağza alınmayacak küfürler hakaretler etti. 

Durum o kadar enteresan ki bizimkiler de cevap verdimi biz suçlu oluyoruz. Ne yapalım kardeşim maçı oynamadan size mi verelim?

Nedir bu öfke bu şiddet sen dua et ki yenilgiden kurtulup berabere kaldığına.
Suçu karşıda arama kendi takımına bak. Bir de Silivri Stadı’na gelen takımlar yata yata maç alıyorlar Silivri taraftarların ve yöneticilerin de gıkı çıkmıyor. Azıcık ses çıksa da sağ olsun bizim emniyetimiz hemen bize çullanıyorlar. Nerdeyse alıp içeri bile atacak hale bile geliyoruz. 

Adamların yine protokoldeki adamları küfürler yağdırıyor emniyet müdahale etmiyor sonra ben diyorum ki kardeşim yakışıyor mu?
Küfür ediyorsun gözlerimizle gördük diyorum adam yemin ediyor “etmedim” diye ne söyleyeyim Allah ıslah etsin bunları.

Birde şunu soracağım. Üsküdar yönetimine hiç mi vicdan yok kardeşim ya. 3. Lig maçında maç bileti 15 TL olur mu hiç? Ayıptır ya. Bana göre bu resmen bir soygundur. Süper ligde bile bu paraya maç izleyebilirsiniz. 

Bizim başkana rica ettim madem bunu bize yapıyorlar başkanım bizde bize yapanlara aynısını yapalım da görsünler. Belki ders alırlar el insaf ya 15 TL maç biletimi olur. Süper lig maçına mı geliyor bu millet neyse gelelim maça. 

Kamp dönemi iyi geçmiş maşallah takımı ilk devre çok beğendim 2. devre biraz tempomuz düştü ama normaldir. Yeni transferler yerinde olmuş yalnız Ömercan oynadığı mevki itibari ile biraz daha tempolu oynaması lazım. İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda temposunu yükseltecektir. 

Santrfor Murat kardeşimi çok beğendim. O da gerçi 2 devre biraz oyundan düştü ama düzelecektir. Kazanacağımız bir maçı talihsiz 2 golle berabere bitirdik. Olsun deplasmandan alınan bir puan da iyidir. 

Bence bizim takım en kötü Play-Off oynayacaktır.
Bu hafta Ayvalığı ağırlayacağız inanıyorum taraftar da takımı özlemiştir. 
Hadi arkadaşlar bu hafta stadı ful doldurup takıma destek olalım. Samimi söylüyorum seyirci desteğimizde üst düzey olursa bizim yenemeyeceğimiz takım yok bende sabırsızlıkla hafta sonunu bekliyorum. Haydi Silivri pazar günü statta buluşmak üzere hoşça kalın…

YAZI:  HÜSEYİN YAŞAR

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok güzel tespitler yapmış siniz peki oyuncunuz sakatken rakip takim topu taca atiyor
5 dk sonra rakibiniz yerde kivranirken hovaniz taca atin diye bagirirken gidip golu atılıyor hocaniz dönüyor tribüne ozur diliyor. O zaman gerekeni neden yapmiyorsunuz. Nerde centilmenlik? Sizin topcu yatarken taca atilsim iyi rakip yatinca gidip gol atilsin bu daha iyi dimi trk taraflk yorum yapip sirin gozukmek size mutluluk veriyorsa basarilisini bu konuda.... mert gundogdu

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.