Cumartesi, Ocak 31, 2015

AYAZAĞASPOR İLK TUR VİZESİNİ KAPTI

U15 Türkiye Şampiyonası 1.Tur karşılaşmasında Ayazağaspor ile Başakşehir Merkezefendi stadında karşı karşıya geldiler. Ayazağaspor 14.dakikada Yavuz’un golüyle mücadeleyi 1-0 kazandı ve 2.tura kalan takım oldu. 





Karşılaşma boyunca rakibinden iyi bir ortaya koyan ama gol yollarında başarılı olamayan Başakşehir son 5 dakika içerisinde birbirinden net fırsatlarını değerlendiremedi ve elenmekten kurtulamadı. 



Karşılaşma sonrasında sitemize konuşan Ayazağaspor teknik direktörü Halil Aktaş,” Şampiyonlara yakışan bir mücadele oldu diyebiliriz. İlk yarıda bulduğumuz golle maçı kazanmasını bildik. Fakat bugün oyuncularım biraz tutuktu. Rakibimiz son dakikalarda 2 net fırsatı değerlendirse şuan da farklı şeyler konuşuyorduk. Öncelikle kazandığımız için mutluyuz ve oyuncularımı tebrik ederim. Rakibimiz Başakşehir’i de göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Karşılaşmayı takip edenlere zevkli bir mücadele izlettirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah 2.turda da kazanıp Türkiye Şampiyonası vizesi almak istiyoruz” diye konuştu.

Ayazağaspor’un 2.turda rakibi Halkalı Taştepe’yi 2-1’lik skorla geçen Fener Beylikdüzü oldu.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL












Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.