Salı, Ocak 27, 2015

TUNASPOR YENİ TRANSFERLERİNE KAVUŞTU


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubun Şampiyonluk adaylarından Bayrampaşa Tunaspor Takımı, Zülfikar Turhan ile Cem Albayrak'ı oyuncu kadrosuna dahil ederek,yeni transferlerini basın mensuplarına tanıttı.



Bugün gündüz saatlerinde her iki Futbolcunun Lisan işlemleri için yoğun bir çalışma içine giren Tunaspor Yönetim Kurulunda,akşam saatlerinde ise,yeni transferleri Zülfikar Turhan ile Cem Albayrak'ı ayağının tozuyla, Bayrampaşa Belediyesi Tuna Arena Stadında ilk Antrenmana yetiştirdiler.



Cem Albayrak Kimdir ?

26 Aralık 1991 doğumlu genç kalecinin futbol hayatı 2003 yılında,İstanbul Kartal Belediyespor'da başladı. 2009 yılında İnegölspor'la Profesyonelliğe geçiş yapan Cem Albayrak'ın Futbol hayatı sırasıyla Feriköyspor, Tekirdağspor, Yıldırımbosnaspor, Vardarspor, tekrar Feriköyspor ve Kocasinanspor Futbol Takımlarında devam etti. Genç Kaleci Cem Albayrak'ın Futbol hayatı bundan sonra Bayrampaşa Tunaspor forması altında devam edecek.


Zülfikar Turhan Kimdir ?

24 Eylül 1986 doğumlu tecrübeli Futbolcu Zülfikar Turhan'ın Futbol hayatı adeta Kocasinanspor demek,2003 yılında Kocasinanspor'da başlayan Futbol hayatı,2008 yılında Askerlik döneminde İzmir Denizgücü ile kesişmiş olan Zülfikar Turhan'ın Futbol hayatı bu döneme kadar Kocasinan Futbol Takımında devam etti.Tecrübeli oyuncu bundan sonra Bayrampaşa Tunaspor için ter dökecek.

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu iki futbolcunun tuna maçindan önce zaten tunaya transfer olduklarını bu piyasinin icinde olan herkes biliodu hic etik degil bu insanin kafasinda soru işaretleri kaliyor . O yüzden Herseyin hayırlısı Allah biliyor diyorum ve Allaha havale ediyorum ..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.