Perşembe, Ocak 29, 2015

ARNAVUTKÖY BLD. BABAESKİ MAÇINA HAZIR

Arnavutköy Belediyespor, deplasmanda Babaeskispor ile yapacağı karşılaşma öncesi son idmanını Arnavutköy Hasan Doğan stadında yaptı.


Teknik direktör Adnan Keskin bu önemli karşılaşma öncesinde futbolcularını sakatlanmalar konusunda uyarırken, öncelikli olarak Anıl İle Aytaç’ın dışında tüm oyuncuların düzelmesini ve maç saatine kadar kendilerine dikkat etmelerini gerektiğinin altını çizdi. Takım masörü Ömer Gün den Anıl ve Aytaç hakkında bilgi alan Keskin hafta sonu oynayacakları Babaeskispor karşısında tam kadro sahada olacaklarını ve rakiplerinin iyi bir takım olduğunu dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.
 
Perşembe günü yapılan çift kale sonrası Hadımköy spor tesislerinde kampa gireceklerini dile getiren Keskin son idmanlarımızı burada yaparak maça hazırlanacağız dedi.


Kaleci antrenörü İsmail Karabulut yaptığı açıklamada Kalecimiz Anıl’ın sakatlanması ile genç takım kalecimiz Berkan ı kadroya dahil ettik Babaeski maçı hazırlıklarımız devam ediyor dedi. Takımın yardımcı antrenörü Bahri Yılmaz bu haftayı oldukça verimli geçirdik, sakatlarımız 2 kişi haricinde düzeldi ve eksiksiz olarak Babaeskispor maçına hazırız dedi.






Diğer taraftan Arnavutköy Belediyespor Başkanı Av. Ercan Üner yaptığı açıklamada, ''ligin ikinci yarısında oynanan futbol ve alınan sonuçlar keyif verici fakat grubumuz oldukça enteresan sonuçların alındığı her an her takımın sürpriz sonuçlar çıkartabileceği maçlara imza atıyorlar. Bu hafta oynanacak Babaeski spor karşılaşması bizim açımızdan önem arz ediyor. Oyun disiplininden kopmadan temiz futbol oynayarak avantajımızı korumak istiyoruz, Tribünlerimizdeki seyirci sayısının artması takımımız adına bizleri sevindiriyor'' dedi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ







Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...