Salı, Ocak 27, 2015

TOPKAPISPOR LİGE TUTUNDU

İstanbul Süper Amatör Lig 8.grupta haftanın düşme ile ilgili çok önemli maçı olan Alibeyköy Parsellerspor ile Topkapıspor, Alibeyköy stadında karşı karşıya geldi.



Zorlu maçta Topkapıspor'dan Aykut ve Enes'in hayati golleri Topkapıspor'a ligde tutmak için son maçlar öncesi büyük avantaj sağladı. Yıldırımbosna'nın Adalar'ı 4-0 yenmesi ile ligde kalacak son takım son hafta maçları olan Topkapı-Adalar, Yıldırımbosna-Galata maçlarından sonra belli olacak.

Rahat bir konumda olmasına rağmen saha içinde hiç bir dedikoduya izin vermeyen Alibeyköy Parsellerspor'un genç oyuncuları izleyenlerden büyük takdir aldı.

Murat Yaroğlu, Gökhan Davul, Çağlar Mert hakem triyosunun görev yaptığı krtik karşılaşmada ilk yarı göze çarpan sadece ilk dakikalarda Topkapıspor'un penaltı ve kırmızı kart beklentisi oldu. Fakat hakem Murat Yaroğlu posizyonu iyi süzerek yerinde bir kararla oyunu devam ettirdi.

İlk yarı gol denemelerinde iki ekipte başarılı olamayınca devre beraberlikle bitti.

İkinci yarıda Topkapı rakibine oranla daha çok gol posizyonu yakalamaya başladı. Krtitik maç zaman zaman gerginleşti. Saha içinde yaşanan itişmeler karşılaşmanın 10 dakikada durmasına sebep verdi. Önemli bir olay olmadan karşılaşma devam etti. 

Gol noktalarında başarılı olamayan Topkapıspor kalesinde golü gördü.70.dakikada Erdi penaltıdan ev sahibini 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra beraberlik golü için bir çok denemede bulunan Topkapıspor 78.dakikada frikikten Aykut ile beraberliği yakaladı. 1-1 

Maçın hakemi Murat Yaroğlu oyunun sonuna en az 7 dakika ilave etti. Uzatmanın 4.dakikasında Parsellerspor atakta iken kaptıran topla Topkapıspor Parsellerspor defansını az adamla yakalayınca golü buldu. Kaleci Doğukan ile karşı karşı kalan Enes topu ağlara gönderek karşılaşmanın skorunu tayin etti. 1-2

Maç bitiş düdüğü ile ortalık karıştı.Topkapıspor'dan  soyunma odasına oyundan çıkarak erken giden bir topçu Alibeyköy Parsellerspor futbolcularına sözlü sataşmalarda bulunduğu iddaası ile kendi soyunma odasında yumruklandı.Olaylar diğer futbolcularında araya girmesi ile büyüdü. Yumruklu ve sözlü sataşmalar güvenlik güçlerinin araya girmesi ile yumuşadı.

Maç sonunda yaşanan gerginlik videosu izlemek için TIKLAYINIZ



HABER: SERKAN YILDIZ



























3 yorum:

Allah bılıyor dedi ki...

Bu macta şaıbe arıyanları allaha havale edıyorum varsa alahta benden hesap sorsun

Adsız dedi ki...

Kimse şaibe var demeden, bu maçta şaibe arayanları allaha havale etmek enteresan :)

Reis. dedi ki...

Pazartesi maç sonuçları sayfasına girip yorum bölümüne inip kendini bilmez bi kaç kişinin şike şaibe var dediğini görebilirsin.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.