Cumartesi, Ocak 31, 2015

CFS BAĞCILAR FATİH'İN GOLÜYLE KAZANDI

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında oynanan U16 Ligi 26. Grup maçını Mustafa Orhan Kurtoğlu, Kadir Akpınar, Doğan Altunbaş hakem tiriosu yönetti. Birbirine denk iki ekibin mücadelesi şeklinde geçen maçı topa daha hakim olan ve isabetli pas oranı fazla gözüken ev sahibi CFS Bağcılarspor 1-0 kazanarak 3 puanı kaptı.

16. Dakikada Bakırköyspor'dan Yiğit kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleci Geylani'ye kaptırdı. 26. Dakikada ise CFS Bağcılar'dan Fatih kaleyi karşıdan gören bir pozisyonda topu ağlara gönderemedi.  28.dakikada CFS'li Ömer'in ceza sahası dışından vurduğu sert şut direkten döndü. Dakika 34'e geldiğinde CFS'li Fatih Şahbudak'ın havalandırdığı topu adaşı Fatih Kaplan topukla kaleye yollamak istedi, Kaleci Abdullah buna izin vermedi.



İkinci yarı 44. dakikada bu kez Ekrem sansını denedi top kalenin üstünden dışarı çıktı. 48. Dakika Bakırköy Spor'dan Yiğit müsait pozisyonda topu kaleciye teslim etti. 52 de Mehmet'in ortasını Fath Şahbudak az farkla kalenin sağından dışarı yolladı.

Nihayet Gol Geldi   
21. Dakika CFS Bağcılar Kaptanı sağdan gelen ortaya kafa ile topu kaleye yollayınca takımını 1-0 öne geçirdi. Bundan sonra Bakırköysporlu oyuncular skoru değiştirmek için gösterdikleri gayretler tüm maç boyunca olduğu gibi ceza sahası civarında pozisyona dönmeden CFS Bağcılar defansı tarafından önlendi. Böylece daha çok topa sahip olan ve teknik oynayan ev sahibi takım maçı 1-0 kazanarak tek atıp 3 aldı ve Rakibi Bakırköy Spor'la aynı puana ulaşmış oldu.

Saha Komiseri Cüneyt Aşıcıya teşekkür ederiz.



STAT : Bağcılar Belediyesi Maumutbey Stadı
HAKEMLER : Mustafa Orhan Kurtoğlu, Kadir Akpınar, Doğan Altunbaş
SAHA KOMİSERİ : Cüneyt Aşıcı
CFS BAĞCILAR SPOR : Geylani Kaya, Hakan Kaya, Serdar Çetinkaya, Ömer Çelik, Muhammet Özmen, Mehmet Işıkgöz, Ömer Şener, Barış Çokyıldırım, Fatih Kaplan, Ekrem Aksoy, Fatih Şahbudak
YEDEKLER : İbrahim Koç, Murat Çanakçı, Enes Cemal Aydın, Furkan Selim Aslan, Mesut Korkmaz, Yusuf Cankı, Serhat Yıldırım.
ANTRENÖR : Ali Polat
BAKIRKÖYSPOR : Abdullah Can Yıldırım, M. Ali Üstün, Ramazan Mert Demir, Ceyhun Çınar, Furkan Okan, Talha Anıl Karan, Yiğit Öztürk, Erhan Baran, Batuhan Boztürk, Emre Can Çulha, Mete Fatih Avlanmaz
YEDEKLER : İsmail Aydoğdu, Halil Can Hatun, Yasin Dulkadir, Ata Melih Çelik, Fatih  Yayıkçı, Ömer Sertil
ANTRENÖR : Yalçın Saral

HABER-FOTOĞRAF: YAVUZ KARAKURT




Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.