Çarşamba, Ocak 28, 2015

MURAT ULU'YU SİVASSPOR KAPTI

Beykoz İlçe Futbolunun son yıllarda yetiştirdiği genç yeteneklerden Murat Ulu'yu Sivaspor kaptı. Bu sezonu müthiş bir performans ile 30 golle Çubukluspor'da şampiyonluk yaşayarak geçiren başarılı futbolcu Spor Toto 3.Lig takımlarından Üsküdar Anadolu Takımı ile anlaşmıştı. 

Bu kulüp ile ikili ilişkileri yüksek olan Sivaspor'un da takibine takılan müthiş golcü kendisine yapılan teklifi kabul ederek Kırmızı-Beyazlı Süper Lig Takımının U21 Takımı ile Profesyonel anlaşma imzaladı.

15 Haziran 1995 Doğumlu olan Ulu, 1.85 Boyunda 70 Kilo. Paşbahçespor Alt yapısında başladığı futbolculuk kariyerini daha sonra Sancaktepe Belediyespor ve Çubukluspor takımlarında forvette gösterdiği performans ile birçok takımın takibinde idi. Üsküdar Anadolu 1908 Kulübü ile anlaşan ve kampa giden golcü futbolcu için Sivasspor macerası bu akşam ( Çarşamba ) itibarı ile başlıyor.


Murat Ulu Haber1908 İmtiyaz sahibi ve Yerel Futbol Muhabiri Talip Ercan vasıtası ile transferini duyururken Sivaspor U21 Takımında oynayacağını ve A Takım içinde kendisinin takip edileceği bilgisini iletti. Bu ana kadar yetişmesinde pay sahibi olan tüm antrenörlerine teşekkürlerini ileten Ulu, " Allah'ın izni ile orada da başarılı olacağıma eminim. Hayatımda yeni bir sayfa başlıyor. Beykoz'u Sivas'ta temsil edeceğim. Heyecanlanmamak ne mümkün. Beni sürekli teşvik eden, arkamda duran ve Sivas'a gitmemde onay veren aileme sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim" diye konuştu.

HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...