Çarşamba, Ocak 28, 2015

YEŞİLDİREK'TEN SÜRPRİZ TRANSFER


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Yeşildirekspor yeni sezon öncesi transfer bombalarını bir bir patlatmaya devam ediyor.

Antrenör Mehmet Coşgun yönetimindeki sarı yeşilli Fatih temsilcisi geçen hafta Bahçelievlerspor'dan orta alan oyuncusu Aras Köksal'ı alarak çok isabetli bir transfer yapmıştı. Yine Bahçelievlerspor'dan kanat oyuncusu Şahin Buluç'la bir süredir görüşmelerini sürdüren Yeşildirekspor yönetimi akşam saatlerinde bu oyuncuyla anlaşmaya varıldığını duyurdu.

1992 Diyarbakır doğumlu oyuncu futbola 2003 yılında Siyavuşpaşaspor'da başladı. Üç yıl boyunca Siyavuşpaşaspor'da forma giyen genç oyuncu 2008 yılında Bahçelievler İdamanyurduspor'la anlaştı. 2009 yılında futbola bir süre ara veren oyuncu 2014 yılında Bahçelievlerspor'la yeşil sahalara geri dönerken, son olarak formasını giydiği yeşil beyazlılarda başarılı bir performans sergiledi.

HABER: ULAŞ BÜTÜNER






2 yorum:

Adsız dedi ki...

Senelerin kulübü Yeşildirek. Vefa, Adalet, Beykoz, Yeşildirek gibi takımlar mazisi olan,1.lig görmüş takımlar.Sahip çıkılmalı,destek olunmalı.Tarihini bilen futbolcu gençler formanın kıymetini de bilir.Inşallah böyle geçmişe sahip temiz takımları daha üst liglerde görürüz..

Adsız dedi ki...

Ne kadar abarttınız bu transferi görende bal dan süperden topçu aldı sanır.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...