Perşembe, Ocak 29, 2015

BU MAÇA KALP DAYANMAZ



Her şey 90 dakikanın sonucunda belli olacak. Nişantaşı’nın başında Ercan Ötünçtemur , Gürpınar’ın başında  Kamuran Gazi iki yaşlı kurt.
Ercan Ötünçtemür maçların başlamasına 1 hafta kalma takımın başına geçti.Çok kısıtılı bir kadroya yola çıktı.

Gürpınar takımı Kamuran Gazi ile iyi bir araştırma yaparak lige iddaalı  başladı. Bir ara üst üste puanlar kaybeden Nişantaşı 7 puanla geride kalmasına rağmen tecrubeli futbolcular ve hocasıyla bu farkı kapattı. Ligdeki ilk  maçta Gürpınar'ı deplasmanda 2-0 yenen Nişantaşı son maçta Gürpınar'ı evinde ağırlıyor. Bu derbi maçı sonucu belli olmaz ama tek dileğim maçın centilmenlik içinde geçmesi hak edenin kazanması. Ama Nişantaşı geçen senede böyle bir maç oynadı. Bir adım önde sanki!..Ama futbol bu Gürpınar çok istiyor bu maçı..


Ben bu köşemde yüzyıllık Nişantaşı tam kapanıcakken kulübe sahip çıkan onursal Başkan Cemil Şirvanlı’yı canı gönülden kutlarken , İki yaşlı kurt Ercan hocama ve Kamuran hocama başarılar dilerim.

ALTAN AKDİL




2 yorum:

Amatör Taraftar dedi ki...

5. gruptaki Gülsuyuspor-Damlaspor maçına da kalp dayanmaz. Bütün Gülsuyu halkı bu maça kilitlendi. Çok güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum.

Atikali dedi ki...

İki takımda normal oyunlarını oynarlarsa Nişantaşı yine yener ve klasman gruplarına kalır.Zor Gürpınar'ın işi.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...