Perşembe, Ocak 29, 2015

BARIŞCAN PROFESYONEL İMZAYI YARIN ATIYOR


Süper Amatör Lig ekiplerinden Küçükköyspor’ün sezon başında Feriköy’den transfer ettiği Barışcan Karadeniz, 3.Lig ekiplerinden Çatalcaspor ile anlaştı.

Galatasaray'da futbola başlayan ve TFF 2.Lig temsilcilerinden Sarıyerspor’un U18 takımında oynadığı futbol ile attığı gollerle dikkat çeken 20 yaşındaki oyuncu, BAL'da mücadele eden Çıksalınspor ile anlaşmış ancak Beyoğlu ekibinde kendisini gösterememişti.

Sarıyer’den sonra kendisini gösteremedi
Ardından Yeniköyspor’a transfer olan oyuncu, kırmızı-beyazlılarda 8 maçta forma giymiş ve 3 gol atmıştı. Geçtiğimiz sezona Reşitpaşaspor forması altında başlayan Barışcan, kırmızı-siyahlılarda 20 maçta ilk 11’de forma giyerken, Sarıyer ekibinde 4 gole imzasını atmıştı. Ara transferde Klasman Grubunda mücadele veren Feriköy’e giden Barışcan, Şişli temsilcisinde yalnızca Kartal Belediyespor ve Leventspor maçlarında sonradan oyuna girmiş ve yeteri kadar verimli olamamıştı.

Küçükköy’de yıldızı parladı
Küçükköyspor Teknik Direktörü Ergün Gelen’in ve Başkan Yardımcısı Bülent Karakuş’un çok istediği ve bu sezon kadrolarına kattıkları Barışcan Karadeniz, beklenen patlamayı yeşil-siyahlı ekipte yaptı. Küçükköy'de sol kanat ve forvet oynayan genç yetenek, 18 maçta ilk 11’de forma giydi, 10 gole imzasını attı ve 7 golün de hazırlayıcısı oldu.

Yeni takımında golle başladı
BAL ekiplerinden Sultanorhan ile Çatalca’da bugün oynanan hazırlık maçının ilk devresinde forma giyen genç futbolcu 2 gole imzasını atarken, maçı Çatalcaspor 4-1 kazandı.

Küçükköyspor’a teşekkür etti
Yerel Futbol Sitesine konuşan genç futbolcu, "Küçükköyspor’da çok güzel günlerim geçti. Bana çok sahip çıktılar. Öncelikle Başkanım Metin Ebret olmak üzere, Bülent Başkanıma, Sebati ağabeyime, Mesut ağabeyim ile bana inanan ve başarımda çok büyük emeği olan Ergün Hocam ile takım arkadaşlarım ve taraftarlarıma çok teşekkür ederim." diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yolun Açık Olsun Civcivvv

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.