Cumartesi, Ocak 31, 2015

ORTAKÖYSPOR KAZANDI VE KLASMAN GRUBUNA KALDI


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup’ta Ortaköyspor mutlak suretle kazanması gerektiği karşılaşmada Güngörenspor’u 3-1 mağlup ederek Klasman Grubuna kalan ikinci takım oldu. Ortaköyspor Sultanbeylispor’un 1 puan önünde, Osmaniye İstiklalspor’un da 1 puan gerisinde ligi ikinci tamamladı.




Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi takım hızlı başladı. Maçın başında Uğur’un ve Sezer’in şutlarında kaleci Eyüp topu kornere çelmeyi başardı. 27.dakikada konuk takımda Sergen’in savunmanın arkasına uzun pasında Sinan’ın kafa vuruşu az farkla auta gitti. 31.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mert Eren ortasını yaptı. Savunmadan ileriye çıkan Esad kafa ile skoru 1-0’a getirdi. 39.dakikada Ufuk Pampal’ın yakın mesafeden şutu direkten oyun alanına döndü ve Sezer topu tamamlayarak farkı 2’ye yükseltti. İlk yarı bu skorla sona erdi.



İkinci yarıda 59.dakikada Sinan farkı bire indirse de 86.dakikada serbest vuruştan Mert Yılmaz maçın skorunu ilan etti.3-1 Ortaköyspor bu galibiyetle puanını 48 yapıp Klasman Grubuna kaldı.




STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Ozan Bileyci, İsmail Ersoy, Hüseyin Sönmez Kumral
ORTAKÖYSPOR: Bilge, Mert, Ufuk Aksoy, Ufuk Pampal, Esat, Uğur, Sercan, Sezer, Erçin, Mesut, Mert
YEDEKLER: Aytekin, Utku, Kemal, Can, Uğur, Kafkas, Taha
GÜNGÖRENSPOR: Eyüp, Uğur, Muhammed, Sergen, Akın, Tolunay, Furkan, Burak, Sinan, Ahmet, Engin
YEDEKLER: Cemil, Aykut, Anıl
GOLLER: Dk.31 Esat, Dk.39 Sezer, Dk. 86 Mert Yılmaz / Dk.59 Sinan

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
















2 yorum:

Unknown dedi ki...

Mütevazi kadrosu ile playof gurubuna kalan ortaköy camiasını ve hocası ve onurlu mücadelelerinden dolayı tüm futbolcuları tebrik ediyorum.fazla değil 1.2 nokta transferlere başarılı çıkış inşallah devam edecektir.

cem hakan dedi ki...

bugün maçı kazanmayı hakettik ve playof oynamaya hak kazandık.bir hafta gecikmelide olsa şampiyonluğu kutluyorum.öncelikle hocamızı tebrik etmek gerekir çünkü gerçekten mütevazi bütçe ile ve inandığı oyuncularla iyi bir takım yarattı.tüm oyuncuları ama özellikle tüm maçlarda oynayan uğur turan ile (hasan şaş)sercanı ayrı yere koymak gerekir.bir iki takviye ile bu takım bu birliktelikle iyi işler yapacak.maçları sabırsızlıkla bekliyoruz.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.