Çarşamba, Ocak 28, 2015

HÜSEYİN GÖKSU PARSELLER’E TEPKİLİ


Alibeyköy Stadında oynanan kritik maçta Parseller’i 2-1 yenen Topkapıspor’un Teknik Sorumlusu Hüseyin Göksu açıklamasında ev sahibi ekibe sitem etti.

Genç oyunculardan kurulu Alibeyköy Parseller’in 90 dakika boyunca sahadaki mücadelesini takdir ettiğini belirten Fatih ekibinin Teknik Direktörü, ligde kalma adına çok zorlu bir engeli geride bıraktıklarını ifade ederken, maçı "ömrümüzden ömür gitti" diye özetledi.

"Özür bekliyorum"
Hüseyin Göksu açıklamasının devamında maç sonu olaylara değindi ve "Alibeyköy Parseller’in maç öncesi ve maç sonu tavırları kendilerine yakışmadı. Biz onları Namık Sevik’te mağlup olduğumuz halde iyi uğurlamıştık ama bu maçta böyle olmadı. Maçtan önce yanımıza gelmediler, selam bile vermediler. Maç sonu ise yaptıkları onlara hiç yakışmadı. Yıllardır alt yapıda önemli işler yapan bir Kulübün maç sonu bu saldırganlığı darp boyutuna vardıysa bunun üzerine konuşmak gerekir. Futbolcumuz Oğuz’u soyunma odalarına sokup sopalarla dövdüler. Bu öfke neden? Antrenörümüz Ramiz Şen, Parseller’in Yönetici Cem Sayın tarafından hakarete uğradı, küfür edildi. Bunları doğru bulmuyorum ve Parseller camiasından şahsım ve kulübüm adına özür bekliyorum" diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaş çok doğru söylüyor. Bişeyleri öğrenmek isteyen varsa tarafsız şekilde maçı takip etmiş bir taraftara sorsunlar yeter. Önemli diye not düştüğü kısmı da FEDERASYON bir zahmet bir görsün bir ilgilensin bu hakemlerin nasıl maç yönettiğini.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...