Çarşamba, Ocak 28, 2015

GEZGİN BEŞ YILDA SANCAKTEPE’YE DAMGASINI VURDU


Sancaktepe Spor Kulübü’nde beş yıla beş şampiyonluk yaşayan Antrenör Yasin Gezgin, başarılarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İstanbul’un yeni ilçelerinden olan Sancaktepe’de 2009 yılında kurulan Sancaktepe Spor Kulübü, kuruluşundan bu yana her sene katıldığı bir kategoride şampiyon olarak Amatör camiada ses getirmeyi başardı.

Kurulduğunda kimsenin tahmin edemediği şekilde 2.Amatör Ligde Şampiyon olarak 1.Amatör çıkan Mavi Beyazlılar ertesi yılda Şampiyon oluca bunun tesadüf olmadığını herkese gösterdiler. Ardından gelen Altyapı başarıları ve şampiyonlukları birçok Profesyonel takımların dikkatini çektiği için yönetim kararı ile alt yapıya önem verilmesi kararı alınmıştır. Bu başarıda şüphesiz en büyük katkı takımın her şeyi olan yeri geldiğinde Ağabeyi, Babası ve Antrenörü olmayı başarabilen Yasin Gezgin’in oyuncuları ile üst düzey olan iletişiminden geçiyor olmasıdır.


Sancaktepespor’daki başarının diğer bir sırrı ise arkadaşlığı birbirlerine sevdiren onları birbirlerine kaynaştıran bağlarla oluşmasıdır. Tüm amatör takımlar gibi imkansızlıklara rağmen amaç birliğini, takım ruhu ile kaynaştırarak başarının gelmesidir.

Hem yetiştirdi hem yarıştı
Profesyonel takımlara giden oyuncuları şunlar: Beşiktaş A.Ş: Batuhan Özma, Mert Çalışkan, Kartalspor: Mustafa Oğrak, Tayfun Kaynak, Furkan Çarkçı, Ümraniyespor: Halis Karanfil, Sancaktepe Belediyespor: Mert Çalışkan, Gökhan Yıldız, Berkay Erbaş, Mehmet Yıldız, Batuhan Göral, Okan Destegül, Riber Balut, Samet Bozkurt, Tayip Aygün, Yunus Emre İzci, Muhammet Öztürk, Ünal Mert, Alihan Bilgili, Ali Ergin  Sancaktepe Belediyespor’da profesyonel: Muhammet Vural

HABER: MURAT NAZİK

KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr/

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...