Pazar, Ekim 26, 2014

GOLLER VE KIRMIZ KARTLAR YARIŞTI

İstanbul 1. Amatör Lig  12.grup takımlarından  Hamidiyespor ile Zeytinburnuspor Kağıthane Nurtepe stadında karşı karşıya geldi. Zeytinburnuspor'un 5-3 kazandığı karşılaşmada Hamidiyesporlu futbolcular maç sonuyla birlikte toplamda 6 kırmızı gördü.



Müsabakayı Cüneyt Yıldız yönetti yardımcılıklarını Mehmet Can Çapar ve M.Adem Çelebi yaptı.  Müsabaka çok hızlı başladı 2.dakikada Hamidiye takımından Ali ceza sahası içerisinde vurdu yandan auta gitti. 4.dakikada Zeytinburnu takımından kirazın kullandığı köşe vuruşu arka kale direğine çarparak oyun alanına döndü.

Hamideyespor 2 farklı öne geçt
i
10.dakikada Kadir orta yaptı Hüseyin güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 20.dakikada Hamidiyeden Ali köşe vuruşunu Uğur ile paslaşarak kullandı. Uğur aldığı topu içeri kesti Ömerin kafa ile vurduğu top filelerle buluştu.2-0


İtirazlar çoğaldı
Müsabakanın 22.dakikasında yardımcı Hakem Adem Çelebir bir pozisyon sonrası köşe vuruşunu gösterdi. Müsabakanın Hakemi Cüneyt Yıldız ise aut kararı verdi. Zeytinburnulu oyuncular bu karara uzun süre itiraz etti. 28.dakikada  Hamidiye Takımının atağında yardımcı Hakem Mehmet Can Çapar ofsayt bayrağı kaldırdı. Hakem Cüneyt Yıldız ise Hamidiye takımı lehine faul kararı verdi.   Zeytinburnulu oyuncular hakeme itiraz ettiler. Zeytinburnu takımının yöneticisi Yalçın Ulutürk de hakeme itiraz edenler arasındaydı. Hakem de onu tribüne gönderdi. İtirazlar uzun sürünce hakem Cüneyt Yıldız yardımcılarını da alarak soyunma odasına gitti. Polislerin gelmesi üzerine Hakem 10 dakika aradan sonra tekrar sahaya çıktı. Maçı kaldığı yerden oynattı.


Ara Zeytinburnuspor'a yaradı

30. dakikada Abdurrahman sağdan orta yaptı. Bu ortayı kiraz vurarak takımının ilk golünü attı.(2-1) 40. Dakikada Murat sol taraftan köşe vuruşu kullandı. Arka tarafta bulunan  Abdurrahman topa vurdu. Defans topu çıkardı. Yardımcı hakem M.Adem Çelebi topun çizgiyi geçtiğini işaret etmesi üzerine Hakem de golü verdi. Bu gole Hamidiyeliler uzun süre itiraz ettiler.    (2-2) İlk yarı bu skorla bitti.




İnanılmaz Bir İkinci Yarı
Goller, Atılan Penaltı, Kaçan Penaltı, Kırmızı Kartlar

53. dakikada Emre’nin kullandığı serbest vuruşa ceza sahası içinde Gurur dokunarak takımını öne geçiren golü attı. (2-3) 71. dakikada kirazın düşürülmesi ile penaltı kazandı. Hamidiyeli futbolcular hakeme yoğun bir şekilde itiraz ettiler. Bu arada hakem Emrah'a kırmızı kart göstererek oyundan attı. Peşinden de Uğur'u attı. Erdi'nin kullandığı penaltı gol oldu. Zeytinburnu bu golle 4-2 öne geçti.


84. dakikada Hamidiye takımı penaltı kazandı. Penaltıyı Erol kullandı. Kaleci Serkan Penaltıyı kurtardı. Dönen topu Erol tekrar tamamlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. (3-4). Bir dakika sonra Serhat soldan ortaladı.Erdi takımının 5. golünü attı. (3-5)

Uzatma dakikaları oynanırken hakem Hamidiye Kalecisi Kadiri’ de kırmızı kart ile oyundan attı. Müsabaka Zeytinburnunun 5-3 üstünlüğü ile bitti. Maç bittikten sonra Hakem Cüneyt Yıldız Hamidiyeden Sercan, Ömer ve Kadir'i de atarak toplamda 6 oyuncuyu atmış oldu.


STAT: Nurtepe
HAKEMLER: Cüneyt Yıldız, Ahmet Can Çapar, M.Adem Çelebi
SAHA KOMİSERİ: Erdoğan KIRIMTAY
HAMİDİYE: Kadir, Ahmet, Uğur, Emrah, Ömer, Yunus Emre, Hüseyin, Ali, Uğur, Sercan, Kadir 
YEDEKLER: Tolga, Mehmet, Yasin, Erol, Emre, Sadık, Fuat
ZEYTİNBURNU: Serkan,Gurur, Fırat, Caner, Emre, Kürşat, Adem, Murat, Kiraz, Serkan, Abdurrahman
YEDEKLER: Nihat, Serhat, Sezer, Ümit, Erdi, Hasan, Anıl

HABER- FOTOĞRAF : YUNUS EMRE



Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.