Pazartesi, Ekim 27, 2014

REŞİTPAŞA 90’DA GÜLDÜ

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grup 8.hafta karşılaşmasında Reşitpaşa ile Küçükköy Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı stadında karşı karşıya geldiler. Küçükköy taraftarlarının takımlarını bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmadıkları karşılaşmayı Reşitapaşa 90.dakikada İlyas’ın attığı golle 1-0 kazandı.


Karşılaşmanın başından sonuna kadar müthiş bir çekişmeye sahne olan mücadelenin 27.dakikasında Küçükköy’den Serhat’ın İlyas’a müdahalesine karşılaşmanın hakemi direkt kırmızı kart çıkardı. Bu pozisyona hem saha içinden hem de tribünlerden itirazlar geldi. Küçükköy futbolcuları hakemin etrafını sararak kırmızı kartın yanlış olduğu yönünde itiraz etselerde karar değişmedi ve Küçükköy bu dakikadan sonra mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. İlk yarı da her iki takımda yakaladıkları şansları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.


İkinci yarıya baskılı başlamak isteyen Reşitpaşa karşısında dirençli bir Küçükköy gördü. 10 kişi ile mücadele eden deplasman ekibi kontra ataklarla tehlikeli olmaya çalıştı. Reşitpaşa ise 1 kişi üstün olmanın avantajını iyi kullanamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısının büyük bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımda beraberliğe razı bir oyun ortaya koyarken, karşılaşmanın 90.dakikasında ani gelişen ev sahibi ekip atağında defanstan Yunus topu uzaklaştırdı. Top İlyas’ın önünde kaldı. İlyas kaleci ile karşı karşıya kaldı ve soğukkanlı bir vuruşla topu filelere göndererek Reşitpaşa’yı 1-0 öne geçirdi.



Bu golden sonra Küçükköy cephesinden Hakeme tepkiler yükseldi. Hakemin karşılaşma boyunca tüm takdir haklarını Reşitpaşa lehine kullandıklarını iddia eden Küçüköy cephesinden hakemlere tepkiler dinmek bilmedi. Küçükköy cephesi rakipleri Reşitapaşa'yı tebrik ederken, herhangi bir olay olmadan stadtan ayrıldılar.

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL




Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...