Pazartesi, Ekim 27, 2014

SULTANGAZİSPOR SÜRGÜNDE GÜZEL

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Sultangazispor, Ligin 6 haftasında İzmit Cephanelik Stadında Arifiye Kalaycı’yı konuk etti. İlk yarısı Sultangazispor’un üstünlüğüyle 1-0 biten mücadeleyi Sultangazispor, 3-0 kazandı. 

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup mücadele eden Sultangazispor, ligin 6’inci haftasında Arifiye Kalaycı maçını Kıbrısçıkspor maçında aldığı ceza nedeni ile Cebeci Arena Stadı’nda oynayacağı mücadeleyi İzmit Cephanelik Stadı’nda oynadı. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmayı Sultangazi 3-0 kazanarak ev sahipliği yaptığı maçlarda üç puan almaya devam etti.

İzmit Cephanelik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kalaycıspor’un vuruşu ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan Sultangazispor, ilk dakikalardan itibaren oyunun üstünlüğünü ele aldı.


İlk yarının genelinde baskılı oyunu ile rakibine net gol pozisyonu vermeyen Sultangazispor, karşılaşmanın 41. Dakikasında Arifye Kalaycı kalecisi Semih Şahin’in ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı müdahale sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi gösterirken Kaleci Semih Şahin’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Serdal Öz, kaleci ve topu farklı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarının geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Sultangazispor soyunma odasına 1-0’lık üstünlük ile gitti.

İkinci yarıda konuk ekibin de 10 kişi kalmasıyla beraber etkili oyununu sürdüren Sultangazispor, rakibini kendi yarı sahasından çıkarmayarak gol aradı. Mücadelenin 65. Dakikasında yaptığı ataklarının meyvesini Ömer Faruk ile aldı. Sultangazispor, Ömer Faruk’un attığı bu gol ile farkı ikiye çıkardı.



Golden sonra farkı arttırmak için yüklenen İstanbul temsilcisi Sultangazispor’da,  mücadelenin 89. Dakikasında ikinci golün sahibi Ömer Faruk bir kez daha sahneye çıkarak durumu 3-0’a getiren golü kaydetti.

Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Sultangazispor sahadan 3-0’lık skorla galip ayrılan taraf oldu. Sultangazispor aldığı bu galibiyet ile puanını 12’ye çıkararak puan sıralamasında 4. Sıraya yerleşti.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA YILMAZ
www.sultangaziajans.com







Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...