Pazartesi, Ekim 27, 2014

YÖNETİM İSTİFA ETMELİ



Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde iğrenç bir futbolla hezimete uğrayarak ligde bana göre en ağır yenilgimizi tattık.



Hezimet çünkü rakibimiz olan Etimesgut Belediyespor tıpkı halı saha futbolu oynar kalitedeydi. Aynı kaliteye bizim topçularda ayak uydurunca Silivri Stadı’nda adeta bir futbol eziyeti ve kalitesizliğini yaşadık.

Bizi bu raddeye getirenlerin hesap vermesi gerek. Sezon başında kurulan takımın yetersizliğini her zaman yazmışımdır. İyi niyetli olunması yetmiyor. Saha içinde mücadelesini veren tüm futbolcularımız iyi niyetli olabilir ama aynı iyi niyet hedefe doğru yol aldırmıyor bu da unutulmamalı.

Defans eksik, orta alan yetersiz, forvet yok denecek kadar ki kanatları hesaba katmıyorum bile.

Hemen her ortamda alınan bir galibiyetin ardından geçen seneki kadro ile yapılan kıyaslar ise gerçekten futboldan anlamayanlarca yapılan gaflardan öte geçmemektedir.

Geçen sezon ki Mustafa’nın yerinde yeller esmekte, bi İsmail ile de olacak iş değil bu. Etimesgut maçında İsmail sakat sakat oynadı adeta riske edildi. Yunus’un canının yandığını tribünden görmek mümkündü de görmeyenler görmek istemeyenler utansın.

İddia ediyorum ki Etimesgut takımını iyi bir BAL takımı çok rahat yenebilirdi ama biz yenemedik.

Tahammül edemeden siyasi çıkarlar uğruna harcadığınız Özgür Kurt’un tırnağı bile olamayacak İdari Menajer istifanı ver. Yetersizsin biliyorsun sende bunu.

Son haftalarda geliyorum diyen tehlikeyi bir tek yönetim kurulumuz göremedi. Van Belediye maçında galip gelen takımın iddia gelirini açıklasın yönetimimiz. Kaç para geldi ve kaç para oyunculara dağıtıldı?

Kadroda bulunan oyuncuların kaçta kaçının paraları ödendi? Etimesgut maçında oyuncularda suç aranmaması gerek. Erdal hocanın ise hiç suçu yok tek suçu böyle iş bilmez bir yönetimin hocası olmaktır. Takımı bu hale yönetim getirdi. Bak yine iddia ediyorum bu kurulan ve bence yetersiz olan takım ligi ilk beşte bitirebilecek kapasitede. Yeter ki kafaları rahat olsun. Paraları ödensin.

Tribünden oyunculara oynayın diye bağıran taraftarlarımız vardı, sorarım onlara siz para almadan çalışır mısınız? Oyuncular da aynı bana göre. Bu zamana kadar toplanan tüm puanlarda emekleri var. İlk yarı eğer 25 puan ve üzeri yapamazsak ilerimiz tehlikeli ve karanlıktır.

Tribünden bir tek yönetim istifa sloganları haklıydı ve doğruydu. Evet, yönetim istifasını vermeli bir an evvel.

İlk sezonumuzu hatırlayın o zaman Mustafa Saral ve Özgür Kurt vardı da düşen takımı bir şekilde ligde tutmasını bildiler. Bu yönetimde bunu başarabilecek kaç yönetici var.

Ne oldu şu SSK ve vergi borçları yapılandırdınız mı bari?
Sezon başından beri gelen iddia gelirlerinin akıbeti ne durumda?
Görevde olduğunuz süreç içinde otogardan gelen gelirlerin akıbeti ne durumda?
Sahilde bulunan otopark gelirleri ne durumda?
Silivrispor Kulübünün şu zamana kadar olan net borcu nedir?
İhsan Atun bu borçları ödeyecek mi?
Bu ve bunun gibi sorular çok yani bana konu çok.

Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen kalan iki kuruşa seni satar.
İçemeyeceğin rakıyı bardağına, yapamayacağın sözü diline, sevmediğin insanı gönlüne koymayacaksın.
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın.
Nefsini bilen kendini bilir.
Kendini bilen haddini bilir.
Haddini bilen rabbini bilir.
Verdiğin değerin karşılığını görmüyorsan gördüğün değeri ver ki herkes yerini ve haddini bilsin.
Devran bir gün dönecek…

YAZI: ENGİN AKIN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

engin abim eline ağzına sağlık, herkesin söylemek istediği şeyleri yazmışsın, bak bence bu takım kümede kalmaya oynar bu sezon, kimse kendini 2.lig için kandırmasın, takım ve camianın durumu ortada. etimesgut maçında hakem faul veriyor oyuncumuz taç atmaya gidiyor, maça ne kadar konssantre oldukları açık, camianın hali diyorum çünkü bu çıkmaz hocasından futbolcusuna, taraftarından yönetimine tüm camianın eseri, iyi bir kanat oyuncusu olan ismail bu hafta nokta santrofor olmuş, kanatlarda kim var? kanatlarda çıt çıt yapan kapalı ve açık türbün taraftarı, rakiplerine 3,ligin en rahat deplasmanını yaratan silivri taraftarına selamlar kulaklarınız çınlasın emiiiiii, pazar günü çatalca maçı oynanıyor sahada çatalcaspor var ama türbünde herkes silivrispor konuşuyor.çok zor rakipler silivriye gelecek ve biz sıkı bir silivrili olarak tekrar türbüne koşacağız, seviyoruz ve hiç sırt dönermiyiz.

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...