Cuma, Ekim 31, 2014

BAŞKAN USTA YENİ ÖZKARTAL KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Karayolları Yeni Özkartalspor ve Küçükköy Kültürspor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.



Akıbeti hakkında birçok söylentinin dolaştığı, kimilerinin TOKİ’ye verilecek dediği, bazılarının ise zemini ve tribünü değişip, şimdi olduğu gibi spora hizmet için kullanılacak dediği Yeni Özkartal Stadını inceleyen Başkan Usta’yı, Yeni Özkartalspor ve Kültürspor Kulübünün sporcuları ile Karayolları mahallesinin çocukları karşıladılar.



Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Beşir Açıkça, Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer, Yeni Özkartalspor Kulübü Başkanı Enver Anık, Küçükköy Kültürspor Başkan Vekili Ali Rıza Subaşı, Yetiştirdiği sporcularla elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılara her geçen gün yenilerini ekleyen Uay-Thai Milli Takım Antrenörü Yılmaz Çeken, Beşiktaş Spor Kulübü Başkan Danışmanı Yılmaz Canpolat ile birlikte iki Kulübün üyeleri ve sporcuları katıldılar.


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ziyaretinde yaptığı açıklamada "İlçemizin iki güzide Kulübünün böylesine zor şartlarda dahi özveri ile yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkürlerim sunarım" dedi. 


Yeni Özkartalspor Başkanı Enver Anık ve Küçükköy Kültürspor Başkan Vekili Ali Rıza Subaşı’nın taleplerini dinleyen Usta, tesisin yenilenmesi hakkında gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.



Küçükköy Kültürspor Başkan Vekili ve Sitemiz Editörü Ali Rıza Subaşı’nın sağlık konusundaki eksiklikleri hatırlatması üzerine Başkan Usta şöyle devam etti. "Sağlık konusunda çalışmalarımız acilen yapılacaktır. Bu gençler bizim yarınlarımız. Belediyemizin spora her daim verdiği desteği devam ediyor ve edecektir" dedi.


YEREL FUTBOL SİTESİ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...