Cuma, Ekim 31, 2014

KADOOĞLU'DAN VEFA'YA DESTEK

Türkiye’nin Akaryakıt pazarında yerini alan ve son yıllardaki atılımı ile Türkiye’nin sayılı Akaryakıt firmaları arasında yerini alan Kadoil'in Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Kadooğlu, İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele eden Vefaspor Kulübü'ne, gecelerine katılım göstererek destek oldu.

Ataköy Marina’nın en güzel mekanları arasında ilk sırayı alan Nossa’daki geceye katılarak Vefaspor Kulübüne gerekli desteğini veren Yasin Kadooğlu, spor kulüpl
erinin ayakta kalabilmesi adına ellerinden gelen desteği sunmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Misafirleriyle geceye katılarak Vefaspor Kulübü Başkanı Mesut Gülbaran ve yönetim kuruluna destek olmaya gayret gösteren Yasin Kadooğlu, bu jesti karşısında yeşil-beyazlı camianın takdirini topladı.

Vefaspor Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran Kadoil Yönetim Kurulu üyesi Yasin Kadooğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek her zaman bu tür destekleri kendilerinden beklediklerini dile getirdi. Yasin Kadooğlu ise, çam sakızı çoban armağanı olarak bu tür destekleri amatör spor kulüplerine yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...