Salı, Ekim 28, 2014

BİR AMATÖR TAKIM İLK KEZ KUPADA GRUPLARA KALDI!

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında Bölgesel Amatör Lig ekibi Cizrespor sahasında 2. Lig takımlarından, Türk futbolunun köklü ekibi Göztepe'yi 2-0 gibi net bir skorla yenerek tarihi bir başarıya imza attı.

Cizre İlçe Stadı'nda oynanan maça Cizreliler büyük ilgi gösterirken tribünlerin üstü ve çevredeki binaların balkonları dahi doldu.

Gruplara kalan ilk amatör takım
Kırmızı-Yeşilliler'in gollerini 84. dakikada Onur Güdül, 87. dakikada da bir dönem Antalyaspor ve Boluspor'da da forma giyen Serge Pacome Dijehoua kaydetti. Cizrespor bu galibiyetle, Türkiye Kupası'nda grup aşamasına kalan ilk amatör lig takımı oldu.
Şırnak temsilcisi kupada ön eleme turunda Yüksekova Belediyespor'u 2-1, ilk turda Mardinspor'u 4-1, ikinci turda da Aydınspor 1923'ü 3-1 yendi.
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta 4 maçta 12 puanla lider olan Cizrespor bu sezon resmi olsun hazırlık olsun hiçbir maçını kaybetmedi.

Kaynak: www.yenisafak.com.tr

3 yorum:

boya1 dedi ki...

Tarihe geçmiş geçiniz bunları,,eğer son 8 dakikada 2 gol yiyip paçayı kurtarmışlar, biri penaltıdan , hakemde yırtmış böylelikle, son dakikalarda,maç bitmeden tribündeki Şırnak valisi ile Cizre kaymakamıda stadı terk etmiş, maç bitince seyirci sahaya dalmış. Ya Göztepe son dakikalarda golleri yemeyip Cizreyi eleseydi, vay hallerine.

Adsız dedi ki...

Cizrepor başarili hele musa traore ve dijehoua harika.

kitap03 dedi ki...

Bu arada Cizrede çok para harcadı şampiyon olabilir bu sene

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...