Perşembe, Ekim 30, 2014

PAŞABAHÇESPOR GAZİ MAHALLESİ MAÇINA ÖNEM VERİYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda hafta sonunda Paşabahçe Stadında son derece önemli bir müsabaka oynanacak. Grupta Lider İstanbul Sinopspor ve Duduluspor'un ardından 17'şer puanla 3 ve 4.sıraları paylaşan Paşabahçespor ile Gazi Mahallesi arasındaki karşılaşmadan çıkacak sonuç zirve mücadelesindeki 4 takımı da yakından ilgilendiriyor.


Sezon başından beri takım olarak yaşanan sakatlıklar nedeni ile bir türlü arzu edilen  kadroyu sahaya süremeyen Paşabahçespor'da Takım Antrenörü Fahrettin Eldek, tüm futbolcularına büyük güven duyduğunu her fırsatta dile getirmekte. Eldek, " Gazi Mahallesi ile yapılacak maç bizim açımızdan da çok önem arz etmekte. Rakibimizi yenip aramızda puan farkı yakalamak niyetindeyiz. İlk 4 takım gerçekten de lige heyecan ve kalite katmakta. Bir birleri ile yapacakları maçları her türlü sürprizlere açık. Nitekim rakibimiz 7 hafta puan kaybı yaşamayan Lider İstanbul Sinopsporu yenme başarı gösterdi. Ancak biz evimizde kesinlikle puan kaybı yaşamak istemeyen bir takımız. Maçın
hazırlıklarını sürüyor. Mehmet Dikmen ve Celal Emiştekin'in sakatlıkları devam etmekte. Ekim Can'ın durumu ise Cuma günü yapacağımız son antrenmandan sonra netlik kazanacak gibi. Kadromuzda sahaya kim çıkarca çıksın bizm için değerli oyunculardır ve de takımları için gücünün son damlasına kadar bunu sahaya yansıtmaktalar. Bu sebeple o yok bu yok türü bahanelere sığınmak istemiyoruz. Çıkacağız mücadelemizi yapıp rakibimizi evine eli boş göndereceğiz" diye konuştu.

Paşabahçespor Kulüp Başkanı Coşkun Okur ise bir taraftan kongre süreci ile ilgilenirken, diğer taraftan takımın antrenmanları hiç kaçırmıyor ve sürekli futbolcularını motive ediyor. Başkan Okur, Pazar günü yapılacak maçın önemini herkesin bildiğini hatırlatırken, " Gerçekte de her iki takım için de zirve yarışından kopmamak adına çok önemli bir karşılaşma oynanacak. Biz takım olarak bu maça tam anlamı ile konsantre olmuş durumdayız. İnanıyoruz ki taraftarlarımız da bu maçta bizleri yalnız bırakmayacak. Ben şahsen antrenörümüz Fahrettin Eldek ve talebelerinin bu maçtan alınlarının akı ile ayrılacağına eminim." şeklinde konuştu.


HABER: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.