Pazartesi, Ekim 27, 2014

Dawkns_in arkadasi İLE GEÇEN HAFTANIN FOTOĞRAFI

Güm güm güm...! Dawkns_in arkadasi yenilenmiş Yerel Futbol sitesinde ilk yazısını yazıyor! Dawkns_in arkadasi burada sen neredesin!

Süper Amatör Lig'de 8. Bölgesel Amatör Lig'de 6. hafta müsabakalarının değerlendirmesi ile sizlerleyiz. Dawkns_in arkadasi yemedi içmedi, kendimi amatör futbola vakfetmekte bir beis görmedi ve sizler için amatör futbolun fotoğrafını çekti. Flaşlar patladı ve gerçekler tüm gerçekliği ile ortaya çıktı!

Dawkns_in arkadasi ayağa top oynayan takımların yanında saf tutar. Bazen bakıyorum da takımlarımız dan dun futbol oynamayı kendine oyun planı edinmiş.  Ünlü bir futbol adamı diyor ki:
"Şayet Tanrı futbolun havadan oynanmasını isteseydi, göklere çim koyardı."
Şu topu biraz yere indirin kardeşim!

Buradan bu vesile ile başta sitemizin CEO'su saygıdeğer Efkan Bucak beyefendiye, sayın editörlerimiz Selim Demirer, Erhan Harput, Ali Kemal Demir, Öner Yığrık'a,
Köşe yazarlarımız Engin Akın, Alper Kaderoğlu, üstadımız sayın Orhan Budak'a,
Efsane golcü baba gidiyor Yaşar, Ayı Gökmen, Biricik Bardo , tek diş Seyfi, Gakgoş Ramazan, Moloz Murtaza, basçek Kazım'a,
Geçtiğimiz hafta bizlere yorumlarıyla katkıda bulunan tüm yerel futbol takipçilerine sonsuz saygı, sevgi, selam ve esenlikler olsun. Kozmoz sizinle beraber olsun.

Ve şimdi Arsenal'in scout ekibinde Jack McColoney'den de aldığımız veriler ışığında amatör kümenin röntgeni;
Şüphesiz ki dawkns_in arkadasi hiçbir zaman haklıyı haksızı aramadı, daima doğrunun peşinde oldu.

1-Bağcılar: 0-2: Alibeyköy
Tarih: 25/10/2014 Cumartesi-Saat :14.30
Yer: Bağcılar Bld. Mahmutbey Stadı
Alibeyköy bizi yanıltmayarak bu gruba fazla bir takım olduğunu bir daha gösterdi. Alibeyköy bu sezon sahaya çıktığı her maçın favorisidir. Grupta küme düşecek son takım ve grup ikinciliği mücadelesi olur.
Gerisi teferruat.

2-Reşitpaşa: 1-0 :Küçükköy
Tarih: 26/10/2014 Pazar-Saat :14.30
Yer: Çayırbaşı Stadı
Son haftaların çıkışta takımı Reşitpaşa ve son haftaların çalkantılı takımı Küçükköy'ün mücadelesinde kazanan son dakika golü ile Reşitpaşa oldu. Sezona kötü başlayan Reşitpaşa sakatların düzelmesi ve yaptığı takviyelerle vitesi yükseltti.
Küçükköy üst üste puan kayıplarına rağmen 1-0'lık Yahya Kemal maçının devamında 3 puanı alırsa grupta tekrar iddialı konuma gelecektir.

3-Hasköy: 3-2: Feriköy
Tarih: 26/10/2014 Pazar-Saat :12.30
Yer: Alibeyköy Stadı
Geçtiğimiz hafta Kastamonu'yu yenip beni şok eden Feriköy, bu hafta da Hasköy'e karşı gollü bir müsabaka  sonucu mağlup olup şok etmeye devam etti. Feriköy için tehlike çanları çalıyor. Feriköy zor durumda. Eyvvah eyyvah!

4-Zara Ekinli :1 -0: Ayazağa:
Tarih: 25/10/2014 Cumartesi-Saat :14.30
Yer: Zara Ekinli Stadı
Zara Ekinli son kurban olarak kendisine Ayazağaspor'u seçti ve rakibini ateşe itti. Handikap yapamadı ama puan da vermedi. Bu grupta da şampiyon belli ama ikinci kim???

5-Beykoz : 1-3: Yeniköy
Tarih: 26/10/2014 Pazar-Saat :14.30
Yer: Paşabahçe Stadı
Bu maçın Beykoz için önemine, geçen haftaki mağlubiyetten sonra lige tutunmak için bir şans olduğuna, yoğun taraftar desteğine güvenip Beykoz yenilmez dedik ama sağ olsun Beykoz madara etti bizi. Demek ki neymiş, Yeniköy'e silah çekmemek lazımmış.

6-Vitra : 2-3 : İfa
Tarih: 26/10/2014 Cumartesi-Saat :13.30
Yer: Bozuyük İlçe Stadı
Zaten zayıf bir takım olan Vitra, golcüsü Hakan'ı da kaptırınca iyice sıradanlaştı diyebiliriz. İfa son dakikada Hilmican'ın attığı golle 3 puana uzandı. Hilmican da zaten Heask'den son dakika golüydü.

7-Ergene Velimeşe : 1-0 : Erok
Tarih: 26/10/2014 Cumartesi-Saat :13.30
Yer: Velimeşe Çim Saha
Erok şimdiden gelecek sezonun süper amatör kadrosunu yapmaya başlayabilir. Grubun zayıf halkası Erok takımı. 2 İstanbul takımı Arnavutköy ve Çengelköy uçak olduğuna göre Erokspor'a 2015-2016'da Süper Amatör Ligde başarılar dileyebiliriz.

Ve dawkns_in arkadasi asla boş konuşmadı.

Haftanın sosyal mesajı!

Ünlü gangster Al Capone diyor ki;
"Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim.
Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
Size gidin bisiklet çalın demiyorum ama hayallerinizin ve idealleriniz peşinden koşmak adına bir şekilde harekete geçin. Asla beklemeyin!

 YAZI: Dawkns_in arkadasi


8 yorum:

Adsız dedi ki...

Kısa olmuş ama güzel olmuş.Benim merak ettiğim haftanın sosyal mesajı olarak neden böyle bi kısa hikayeyi seçtiğiniz bay dawkns_un arkadaşı?

Adsız dedi ki...

Tanrı yerine ALLAH Demen Daha Makbule Geçer Bizler için

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

Tanrı yerine Allah demeyi ben de tercih ederdim lakin farkındaysanız sözlerden birisi Al Capone'a, diğeri de Brian Clough 'ya ait olduğundan orjinalini bozmak istemedim.
Dikkat ediciiim ilerleyen zamanlarda.
---
Bu hafta yoğunluktan dolayı köşeye gerekli ehemmiyeti veremedim, idare ediniz haftaya sizin için uzuuun bir sosyal mesaj veririm :p

Adsız dedi ki...

Hala elestirmek icin elestiriyorsunuz gencler. Adam alinti almis alintilarda degisiklik yapilmaz kisi ne soylediyse yazilir.. Tanri degil Allah de diyorsunuz. Birazcik kitap okuyun kitap ...
Neyse dawkns_in arkadasi yine guzel bir yazi olmus. Yenikoy maciyla ilgili madara olmana uzuldum diyemem cunku senden meyve kazandim :) rahat kazanir demistim dinlemedin beni.
Saygilar dilerim

Endd

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

Sayın Endd beyefendi, alakanız için ziyadesiyle müteşekkirim.
Okur eleştirilerinin yapıcı ya da yıkıcı olmasının ehemmiyeti yok. Herkese kapımız açık, mevlana hazretleri gibiyiz.
Bu hafta Yeniköy-Beşyüzevler maçında olacağım inşallah.
Meyvelerinizi hayrınıza tribünde dağıtırım...

Adsız dedi ki...

Super amatorun iddaaya dahil edilmesi konusunda basvurmustunuz. Bu konuda bi gelisme var mi?

Dawkns_in Arkadasi dedi ki...

İddaa konusunda bir gelişme yok üstadım, biz de beklemedeyiz, devlet dairesi işte bugün git yarın gel. hantal bürokrasiyi yenemiyoruz bir türlü.

Selim D. dedi ki...

Sevdili Dawkns'in Arkadaşı yeni imajının iyi olmuş. Tebrik ederim. Yeni siteye yeni imaj :)

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...