Perşembe, Ekim 30, 2014

FİŞEKSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

İstanbul 1.Amatör Lig 3.Grup maçında Tozkoparanspor’u Yıldıztabya Stadında konuk eden Fişekspor, 1-0 öne geçtiği maçta yakaladığı gol fırsatlarını gole çeviremeyince 88.dakikada yediği penaltı golüyle çok önemli 2 puan kaybetti.

Özgün Akdağ, Ahmet Yakup Akçal, Semih Çölgeçen Hakem triosunun yönettiği maçta sarı-lacivertli Gaziosmanpaşa ekibi 39.dakikada İlyas Yüksel mükemmel golüyle 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başlarında da ev sahibi ekibin atakları vardı ancak Fişeksporlular bu fırsatları cömertçe harcadılar. Maçın 88.dakikasında gelişen Tozkoparanspor atağında yeşil-beyazlı oyuncu yerde kalınca Hakem penaltı kararı verdi. İtirazların ardından topun başına geçen Ersan Baş maçın skorunu ilan etti 1-1.

Bu sonuçla Fişekspor 12 puana yükseldi ancak sıralamada 1 basamak geriledi ve 5.sıraya indi. Tozkoparanspor ise puanını 4 yaptı ve ligden çekilen son sırada yer almaya devam etti. Bu grupta Küçükpazarspor daha önce ligden çekilmişti.

Maç sonunda ise Fişeksporluların tepkisi vardı. Tozkoparanspor’a verilen penaltının yanlış olduğunu savunan sarı-lacivertliler bu pozisyonda kaptanları Ulus Altın’a faul yapıldığını ve kendi oyuncuları topu kurtarırken rakip oyuncuya temas etmediğini savundu ve haksız bir şekilde 2 puan kaybettiklerini iddia ettiler.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR












Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.