Cuma, Ekim 31, 2014

DÜZCESPOR'DA CEZALAR BİTTİ

Son lig maçında deplasmanda Çıksalınspor'a 1-0 yenilerek zirve yolunda çok ağır bir darbe alan Düzcespor’da 2Ekim 2014 Pazar günü yapılacak olan Sultangazispor maçı öncesinde cezalı futbolcu yok.




Santrafor mevkinde oynayan Ali Tayfun Akbel ve Açık mevkinde oynayan Bünyamin Kır cezaları bitti.Ayrıca transferin son gününde alınan santrafor  mevkinde oynayan Sergen Keskin bu hafta oynayabilir


Kırmızı lacivertlilerin 2014-2015 futbol sezonunda seyircisiz oynadığı Dumlupınar Üniversitesi maçında gereksiz yere kırmızı kart görerek 5 maç ceza alan Ali Taygun Akbel cezasını tamamladı. Düzcespor’un gol umutlarından biri olan Ali Tayfun Akbel Sultangazispor maçında oynayabilecek.


Düzcespor’un kendisinden çok şey beklediği isimlerden biri olan Bünyamin Kır’da 2 maçlık cezasını tamamladı. Eskişehir Sağlıkspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan tecrübeli futbolcu bu hafta sonu yapılacak maçta takımdaki yerini alabilecek.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...