Pazartesi, Ekim 27, 2014

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR TAKİPTE

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Arnavutköy Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Karadeniz Ereğlispor karşılaşmasında 3 puanı 3 güzel golle almayı başardı.





Her iki takım üzerindeki baskı ve liderlik yarışında kırılma noktası gibi görünen müsabakaya Zonguldak bölgesinden gelen taraftarlar ve Arnavutköy Belediyespor taraftarların ilgisi büyük oldu. Karşılaşmanın başlama düdüğü ile baskılı futbol sergileyen konuk ekip Karadeniz Ereğlispor daha maçın başlarında 4.dakikada Honduraslı oyuncusu Darian Alvarez ile 0-1 öne geçti. Gol sonrası baskılı ataklarına 20.dakikaya kadar devam eden konuk ekip Arnavutköy Belediyespor defansını geçemedi. 22.dakikada Arnavutköy Belediyespor sok kanattan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Murat Kefeli topu ceza sahasına gönderdi. Son dokunan Ahmet Şen 1-1 eşitliği sağladı. Gol sonrası kendine güveni artan ve rakip baskılarını engelleyen Arnavutköy Belediyespor kendisinden beklenen baskıyı kurmaya başladı.



26 ve 28.dakikalarda çok net pozisyonları kaçıran Arnavutköy Belediyespor 36.dakikada sol kanattan gelişen atakta uzak kale direğinde bekleyen Mustafa ya yapılan ortaya rakip defans oyuncusu elle müdahalesinde, devam eden pozisyonu Mustafa golle tamamlamasına rağmen karşılaşmanın hakemi filelere giden topu gol olarak saymadı.  Yardımcı hakemin uyarılarını dikkate alarak penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serkan penaltıyı gole çevirerek takımını 2-1 öne geçirdi. Golden 3 dakika sonra rakip Karadeniz Ereğli spor Darian Alvarez ile gol pozisyonuna girdi 6 pas içinde son dokunuşu kaleci Nihat tarafından kontrol edildi. İlk yarıda artı 3 uzatmalar sonucu değiştirmedi.

İkinci yarı daha istekli görünen ev sahibi Arnavutköy Belediyespor 48.dakikada Fatih ile yakaladığı pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan yapılan ortaya Fatih kale direği dibinde kafayla dokundu top kale direğine çarparak oyun dışına çıktı. 65.dakikada ilginç bir gol izledik. Ahmet Şen kendi hazırladığı pozisyonda gol buldu. Ahmet topu uzak kale direğinde topu Serkan'a havalandırdı Serkan kafayla topu Güven'e indirdi, Güven müsait pozisyonda topu Ahmet'e aktardı Ahmet Şen düzelterek vurduğu topu filelere yolladı skor bir anda 3-1 oldu. Mağlup durumdan 3-1 farka koşan Arnavutköy Belediyespor 72.dakikada sakatlanarak oyun dışına çıkan Serkan ile bu dakikadan sonra oyuncu değişikliklerine gitmek zorunda kaldı.  75.dakikada ilk golün sahibi Darian Alvarez kendi defansından atılan uzun topu çok iyi takip etti ve bir anda kaleci Nihat şen ile karşı karşıya pozisyonda topu filelere gönderdi. 3-2 oldu.


Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken son 10 dakika oynanan futbol tribünleri heyecanlandırmaya yetti. Karşılaşma sonrası her iki takım Arnavutköy Belediyesi Kozlar sosyal tesislerinde yemek yediler.


Stat: Arnavutköy Belediyesi Hasan Doğan
Hakemler:
Uğurcan Gökler, Ahmet Ercan, Ömer Karataşlık, Bekir Taşöz(4.hakem)
Arnavutköy Belediyespor: Nihat Şen, Serkan Cinaz, Sinan Kayhan, Barış Keserci, Gür Ege Gürel, Samet Bektaş, Mustafa Kaplan, Murat Kefeli, Fatih Dalgıç, Recep Serkan Çetintaş, Ahmet Şen
Yedekler: Anıl Tezcan, Erdoğan Akhisar, Sefa Kaygusuz, S.Güven Alşak, Gökhan Öztürk, Onur İçli, Sarper Salih Ağca
Karadeniz Ereğli Belediyespor: Oğuzhan Doğar, İzzet Polatlar, Yücel Çakır, İbrahim Arıkan, Cemre Demirhan, Uğur Aydın Tunca, Darian Alvarez, Oğuz Yalçın, Mahmut Bektaş, Oskar Antonio, Gökhan Zülfikaroğlu
Yedekler: Safa Sakıpcan Erdal, Gökhan Kuloğlu, Burak Çetinkaya, Barış Bayer, Mert Arabacı, Gökay Abdi Özdemir

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ









Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.