Cuma, Ekim 31, 2014

AKÇAKOCASPOR GENEL KAPTANI RIZA ÇAKAR: BİZ BÜTÜNÜZ

Düzce Süper Amatör Liginde mücadele eden Akçakocaspor 2014-2015 sezonunda oynadığı beş maçta 4 galibiyet, bir beraberlikle ligde Kaynaşlı Belediyesporun ardından ligde ikinci sırada bulunuyor.





Bu hafta oynanacak olan Akçakocaspor -Kaynaşlı Belediyespor maçından önce takımın genç dinamik iş adamı Rıza Çakar ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

Bu seneki hedefiniz neydi

Akçakocaspor BAL'da iken çok yanlışlar yapıldı,takım adeta yanlız bırakıldı ve neticede tekrar Süper Amatör Ligine düştü,bizler Akçakoca'lı gençler olarak bir şeyler yapmalıydık.Hemen genç dinamik sporun içerisinden gelen bir yönetim oluşturduk.Takıma sahip çıktık. Hemen kolları sıvadık,hocamızı tespit ettik,daha sonra Akçakocalı oyuncularla irtibata geçtik hepsine kucak açtık,onları takıma kazandırdık,hazırlıklarımıza başladık, lige hazır bir şekilde girdik.Ligdeki hedefimiz tekrar BAL'a geri dönmektir.

Takımdaki ahenk nasıl?

Biz kendi özümüze döndük dışarıdan iki oyuncu aldık,oyunculara bizler saygı, sevgi,abi,çerçeve içerisinde yaklaşıyoruz. Hepsi bizim arkadaşlarımız,biz onlara sahip çıktık,onlar bunun farkında oldular,bizlerin desteğini gördükleri için onlarda bizler söz verdiler, en iyisin yapacaklarına kimseyi hedef alamayacaklarına bize söz verdiler.Bizler onlara bütün desteğimizi verdik. Artık sıra onlarda diyorum.

Takım çalışmasından memnun musunuz, antremanlar nasıl geçiyor?
Evet inan çok memnunum o kadar özverili çalışıyorlar ki,çünkü bizler inan her antremanda yanlarına gidiyoruz, bizleri görünce onlar mutlu oluyorlar,biliyorsunuz oyuncularının sırtını sıvazlıyacaksın.Takım içerisinde saygı,sevgi bir bütün hale gelmiş.Zaten hocamız talebelerini çok iyi tanıyor ve hocalarını çok saygı ve sevgileri var.Bunlar bir bütün olunca elbette başarı gelecektir diyorum. Tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Giderek yükselen performansımız bizleri ve tüm Akçakocayı sevindiriyor.

Akçakoca'ya gelen takımlara hakemlere kucak açtınız. Bunu açar mısınız?
Elbette biz kura çekmeye gittiğimizde or da birbirlerimize söz verdik. Bu sezon centilmence bir lig olsun kavgasız,gürültüsüz,hakemlerimize,takımlarımıza,saha çalışanlarına,sağlık gurup başkanlığına ,itfaiye amirliğine,Akçakoca basınına , Tribündeki taraftarlarımızı hizmeti geçen herkesi kucaklayacağız sevgi ile yaklaşıp Düzce'de bir ilki gerçekleştirip,iyi bir örnek kulüp olmak istiyoruz,sanırım şimdiye kadar yaptığımız bu hizmetten dolayı spor kamu oyu bizleri takdir ediyordur diye düşünüyorum.

Akçakocaspor kamuoyuna neler söylemek istersiniz?
1 Kasım Cumartesi günü Akçakoca Şehir Stadında oynanacak olan Akçakocaspor- Kaynaşlı maçına bütün Akçakoca halkını maça davet ediyoruz,gelsinler ,takımlarını desteklesinler Taraftarımızdan her zaman bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü bu takım hepimizin takımı. Ben Akçakoca'yı çok seviyorum,Akçakocasporda yıllarca top oynadım,çok seviyorum, şuan yönetimdeyim. Akçakocaspor hizmet için herşeyi yaparım. Biz iyi bir yönetim oluşturduk,şimdi çok kısa zaman içerisinde centilmen,iyi bir taraftar gurubu kuracağız.Akçakoca halkı sporu çok seviyor ,spora aç bir ilçe konumunda,taraftar gurubumuzla çok iyi şeyler yapacağız,bizi takip edin görecedksiniz,inanınki Türkiye'de örnek bir kulüp olacağız. Bu hafta sonu oynanacak müsabakada hakemlerimizi,rakibimizi,taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacağız. Biz centilmenlikten yanayız,asla ve asla kavgacı bir zihniyete müsade vermeyeceğiz,bunu bizim oyuncularımızda çok iyi biliyorlar,aynı şekilde taraftarlarımızda biliyor,maça gelsinler aynı şekilde centilmence takımları alkışlasınlar,bu kulüpler var olacaktır ama bizler gidiciyiz. Spor iyi bir reklam aracıdır.Spor asla kavgacı bir araç değildir. Herkes iyi düşünmeli,iyi şeyler yapmalıdır.Bizler Kaynaşlı ilçesinden gelecek herkese sevgi saygı içerisinde yaklaşacağız. Zaten herkesi davet ettik,onlarda bundan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Düzcesportif ve Düzce81.tv olarak bize söyleyecekleriniz nedir?
Sizi yıllardır tanıyoruz,sporun içerisindesin,bu kulübün kurulmasında öncülük eden birisin,Akçakoca'da spor, Düzce'de spor tarihi kitaplarını yazdın. Spor sitesini kurdun,Web tv yi kurdun. Siz yıllardan beri yağmur çamur deplasman bu takımın peşindesin,sizi ne kadar övsek azdır. Akçakoca'lı olarak çok gurur duyuyorum, size söyleyecek birşey bulamıyorum, başarıların her zaman daim olsun diyorum.

RÖPORTAJ: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.