Perşembe, Ekim 30, 2014

KÜÇÜKKÖY-KASTAMONU MAÇI ERTELENDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta bu hafta sonu oynanması gereken Küçükköyspor-İstanbul Kastamonuspor maçı programa alınmadı.
Küçükköyspor'un AFDK'ya tedbirli olarak sevk edilmesi nedeniyle Yeşil-Siyahlılar, bir karar çıkana kadar resmi müsabaka oynayamayacak.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Eger haftasonu bu maç oynanmazsa yani AFDK tedbiri kaldirmazsa Küçükköy'ün yahya kemal maçıyla birlikte iki maçı birikecek bu bi kac hafta daha böyle surerse çıkmak hayal olacak bunun nedeni ilk 6 haftadaki yönetim ile taraftar ile sorumsuzca davranmamızdır... haklı olsak bile zamanlamamiz yanlış AFDK ve IST. TFF'nin de ne yalan söyleyeyim bu kadarda insanin sitemi var kuluplere çok sert çıkıyorlar TFF haklıda olsa amator kuluplere yanitlari hep sert oldu aynı ilin takımı ve yönetimiyiz sonuçta birleştirici düşünmemiz gerek eninde veya sonunda. Saygilarimla Küçükköy Spor'un bir taraftarıı olarak görüşüm sadece kendi adıma başka kimse adına görüş bildirmiyorum yanlış anlamayalım ama bu sene çıkamasakda maçlar birikip puan toplayamasakda ömür boyu maçlara gelicez zaten bugün olmazsa yarın olacak yani TFF ile anılarımız bitmez :)

Adsız dedi ki...

Yazık Küçükköye Emin Olun Küçükköy Bunun Hesabinı Basta YahyaKemal OlmakUzere Herkese Agir Odetir

Adsız dedi ki...

Olasi bir kume dusurme cezasinda tum istanbul Kucukkoyu konusur her ne kadar tribun bolunsede KUCUKKOYLULER kotu gunde hep omuz omuzadır.Yemen oldugu surecede ne ferikoy cikabilir nede Kucukkoy.

Adsız dedi ki...

bir FERİKÖYLÜ olarak söylüyorum küçükköy küme düşerse yemen kacıcak delik arasın

Ziya dedi ki...

Adsız arkadaş kararı yemen ekşioğlu vermiyor dosya ankaraya yollandı. Küçükköy gibi bir camia nasıl olurda böyle bir hataya düşer akıl almaz bişey.. Holiganizm son bulucaksa büyük yaptırımlar tabiki uygulanmalı..

Adsız dedi ki...

Hayirlisi neyse o olsun ama Küçükköy spor ister dussun ister ciksin taraftr ne eksilir nede azalir semt olarak biz bu takimn armasina sevdaliyiz bizim kisi ne ask ne tutku bizim kisi ne sevda nede bir avuntu bizim kisi tarif edilmez bir duygudur kucukkoylu olmak ayricaliklidir yeri gelir guleriz yeri gelir kizariz yeti gelir makara yaprz yeri gelir uzuluruz kiriliriz ama icmizdeki o tarif edilmeyen duygu hep aynidir uzun lafin kisasi saldir kucukkoyum herseyin hayirlisi iyidir.hayirli gunler.

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...