Cuma, Ekim 31, 2014

SİLİVRİSPOR SAKATA GELDİ

Hafta sonu zorlu Beylerbeyi deplasmanına çıkacak olan Silivrispor’da defansta Bülent Demir ve forvet hattında Mustafa Kaya ve İsmail Düzgün’ün sakatlanması ile birlikte teknik patron Erdal İşkar’ı sıkıntı bastı.




Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde beklenmedik bir yenilgi alan Silivrispor şanssız gidişatını Beylerbeyi maçı ile noktalamak istiyor. Pazar günü Beylerbeyi Stadı’nda zorlu bir sınava çıkmaya hazırlanan Silivrispor’da kasığından ameliyat olan Bülent Demir idmana katılmazken geçtiğimiz gün babasını kaybeden takım kaptanı Yunus Yaşar’da önceki günkü idmana dahil olmadı. Silivri Stadı’nda Beylerbeyi maçına hazırlanan Silivrispor’da teknik patron Erdal İşkar defans ve forvet hattı ile özel ilgilendi. TFF 3. Lig’de, deplasmanda Beylerbeyispor ile karşılaşacak Silivrispor’da, teknik direktör Erdal İşkar, “Etimesgut Belediyespor’a karşı verdiğimiz mücadele gücünün üzerine çıkarsak, Beylerbeyi’nden puan ya da puanlarla ayrılabiliriz” dedi.

SAKATLAR CAN SIKIYOR
Silivrispor Teknik Direktörü Erdal İşkar yaptığı açıklamada; “Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde yenik ayrılarak büyük bir şansı kaybettik. İçerde kaybettiğimiz maçın telafisini Beylerbeyi maçını kazanıp telafi etmek zorundayız. Son yapılan kontrollerde forvet oyuncumuz Mustafa Kaya’nın hipertansiyon olması bizi zora soktu. Mustafa Kaya’nın maç saatine kadar son gelişmesi beklenerek kadroya dahil edilip edilmeyeceği şekillenecektir. Ayrıca bir başka forvet oyuncumuz İsmail Düzgün ise artan kasık ağrıları ile başı dertte. İsmail’in kasık sıkıntısı da Mustafa Kaya gibi maç saatinde belli olacak. Defans oyuncumuz Bülent Demir kasık fıtığından ameliyat oldu en az bir ay sahalardan uzak kalacak. Kadro sıkıntımız var. Şimdilik kart cezalısı oyuncumuz yok ama neredeyse takımın yarısı kart sınırında geziyor. Bu maçta biraz daha dikkatli ve temkinli oynamaları gerekmekte. Zorlu bir maç bizi bekliyor. İyi bir takım olan ligde aldığı sonuçların da ortada olduğu bir Beylerbeyi karşısına çıkacağız. Bu maçı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.