Pazartesi, Ekim 27, 2014

GÜLBARAN'IN TELEFONLARI KİLİTLENDİ!

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta mücadele eden ve aldığı başarısız neticelerin ardından hocaları ile yollarını ayırmak zorunda kalan Vefa'da hoca arayışları tüm hızıyla devam ederken, Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran’ın telefonları Vefa’da çalışmak ve bu camiaya hizmet etmek için sıraya giren Antrenörlerin camiaya ilgisi Başkan Mesut Gülbaran ve yönetimini oldukça mutlu etti.




Konu ile ilgili bir açıklama yapan Vefaspor Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, Takımlarında çalışmak için kendilerini arayan hoca adaylarına teşekkür ettiğini söyledi. Böylesine büyük bir camiada çalışmak için herkesin araya adam koyması ve bire bir kendilerini aramasından dolayı memnun kaldıklarını belirten Başkan Gülbaran, “Vefa’yı sevenlerin ne kadar çok olduğunu bugün bir kez daha bizleri arayıp ta bu camiada çalışmak isteyenlerin çok oluşuyla anlamış oldum. Bizzat bizleri arayarak bu camiaya hizmet etmenin şeref olacağını söyleyen birçok hoca adayına buradan teşekkür etmek istiyorum. Maalesef Vefa’nın büyüklüğünü kamuoyu çok iyi algıladı fakat gerçek Vefa’lılar bunu anlamış değil gibi geliyor bana. Yönetimimiz her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyor. Vefaspor çok değerli bir kulüp ki birçok Antrenör Vefa’da çalışmak için adeta sıraya giriyor. Bu camia asla hocasız kalmaz ve kalmayacaktır da. Bugün telefonlarımız kilitlenmiş durumda. Herkes bizimle çalışmak istiyor o yüzden en yakın zamanda yeni hocalarımızı sizlere tanıtacağız. Vefaspor Kulübünün büyüklüğü bir kez daha bu ilgi ve alakayla ortaya çıkmıştır. Bizler bu koca çınarın başarısı için yönetim olarak gereğini en iyi şekilde yapacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu camianın bir Allah’ın kuluna borcu yoktur ve olamazda. Biz verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz fakat bize verilen sözler nedense yerine gelmiyor. Biz her şeye göğüs gereken Vefa’nın büyüklüğünden asla ödün vermemeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.