Cuma, Ekim 31, 2014

KÜÇÜKKÖY KÜLTÜRSPOR YÜKSELİŞTE


İstanbul U17 ligi 4.Grup takımlarından Küçükköy Kültürspor, Gazi Mahallesi Stadında misafir ettiği Olimpiyatspor'u 6-4 yenerek haftayı 3 puanla kapayan takım oldu.

Birkan Hasan Koyuncu, Onur Mısır, Ali Onur Navruz Hakem triosunun yönettiği mücadelenin ilk dakikalarında ev sahibi Kültürspor etkili olamadı, konuk takım Olimpiyatspor 10.dakikada Mehmet'in ayağından bulduğu kontra atak golüyle 1-0 öne geçti.

Yediği şok golün ardından toparlanan Küçükköy Kültürspor 13.dakikada Azat'ın attığı golle cevap vermiş oldu 1-1. Beraberliği yakalayan Kültürspor ilk yarıda 20.dakikada Azat ve 35.dakikada Serkan'ın attığı gollerle 3-1 önde kapadı.

İkinci yarıya hızla başlayan Gaziosmanpaşa temsilcisi Küçükköy Kültürspor 48.dakikada golcü oyuncusu Serkan'la farkı üçe çıkardı 4-1. 60.dakikada Murat'la bir gol daha bulan Kültürspor iyice rahatladı ve maçı artık tamamen kendi isteğiyle yönlendirmek isterken 70.dakikada Bakırköy temsilcisi Olipiyatspor Ömer'le ikinci golünü buldu, ataklarını sıklaştıran ve maçı bırakmayan Olimpiyatspor 73. dakikada Ömer'le bir gol daha bularak farkı indirmek istedi ikinci yarısı gol düellosuna dönen maçta Kültürspor 75. dakikada Azat İriç kendisinin üçüncü takımının altıncı golünü kaydetti.

Maç bu sonuçla kapanacak derken Olimpiyatspor son dakikada Serkan'la bir gol daha buldu ve maçta başka gol olmayınca maç Küçükköy Kültürspor'un 6-4 üstünlüğüyle sone erdi. Bu sonuçla Kültürspor 4. grupta 'ben de varım' diyerek üst sıraları yükselmeye başladı.


HABER: ALİ RIZA SUBAŞI



Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...