Pazartesi, Mayıs 26, 2014

Silivri kulüpleri Ali Tonta dedi

Silivri Kulüpleri önümüzdeki ay içinde yapılacak olan İASKF seçimlerinde Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın da içinde bulunduğu Seymen Gençtürk’ün listesine destek vereceğini bildirdi.



Haziran ayı içinde yapılacak olan İASKF olağan genel kurulunda Seymen Gençtürk’ün listesinden yönetime girecek olan Ali Tonta ve Ali Düşmez’in listesinde yer bulacak olan Candemir Yılmam arasındaki seçimde ilçe kulüpleri Tonta’nın yanında yer alacak. Geçtiğimiz hafta içi tüm kulüplerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda söz alarak yapılacak olan hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunan Ali Tonta ilçe kulüplerinin desteği istedi. Yapılan toplantıda Seymen Gençtürk’ün listesinde yönetim kurulu üyesi olmak için çaba harcayan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta için Silivri kulüpleri tam destek verdi.

 

26 KULÜPTEN 25’İ TONTA DEDİ
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun haziran ayı içinde yapacağı kongrede Ali Düşmez’in listesine girmeyi planlayan Silivri Kulüpler Birlik Başkanı Candemir Yılmam’a ise Silivri Kulüplerinden sadece Büyükçavuşluspor destek verdi. İlçedeki 25 kulübün tam desteğini alarak İstanbul’un yönetimine talip olan Tonta gerçekleştirilen toplantının ardından kendisini destekleyen kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

 

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...