Pazar, Eylül 08, 2013

Taylancı : "Geleceğin takımını oluşturuyoruz."

TFF Kadınlar 1.Lig'de Adana'yı temsil edecek olan Adana İdmanyurdu başkanı Metin Taylancı yeni sezona ilişkin görüşlerini Yerel Futbol'a açıkladı.


İstikrarlı, genç ekip 


Adana ekibinin tecrübeli başkanı Metin Taylancı geçen seneki kadroyu büyük ölçüde koruduklarını söyledi. Geçen yılki hataları tekrarlamadan, iyi bir sezon geçirmek istediklerinin altını çizen Taylancı, belirlenen birkaç genç oyuncu ile görüşmelerin sürdüğünü ve bu oyuncuları da alarak transferi kapatacaklarını belirtti. Taylancı, her yıl lige yeni transferler ile girmek ve birer yıllık planlama yapmanın ötesinde, istikrar kazandırılan genç kadro ile geleceğin takımını oluşturduklarına vurgu yaptı. Birkaç takımın dışında 1.Lig'deki tüm takımların mütevazi bütçeler ve kendi kaynakları ile çözümler üretmek zorunda olduğuna da dikkat çeken Taylancı, Adana İdmanyurdu'nun geleceğinin bu gençlerin elinde olduğunu söyledi.


Konak Belediye fırsat yarattı


Metin Taylancı Konak Belediyespor'un şampiyonlar ligi başarısının kadın futbolu için tarihi bir fırsat yarattığını belirterek bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu önemli adımın sayesinde basında daha fazla yer alacak olan kadın futboluna sposor ilgisinin de artacağını söyleyen Taylancı artık kadın futbolunun sesini duyurması için ortamın oluştuğunu, bundan faldalanılması gerektiğini belirtti.


Rakip Kayseri Gençlerbirliği


Adana İdmanyurdu DSİ tesislerinde yaptığı bir haftalık kampın ardından, yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü evinde oynayacağı oynayacağı hazırlık karşılaşması ile devam edecek. Adana ekibinin rakibi ise Kayseri Gençlerbirliği olacak.


Erdem G


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.